25/01/2021

”Nu vom face alianță cu nicio formațiune politică”

Este o mare victorie la numai un an de la înfiinţare: am obţinut peste 500.000 de voturi. Nu vom face alianţă cu nicio formaţiune politică

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a obţinut prima victorie la numai un an de la înfiinţare: peste 500.000 de voturi care îi vor asigura accederea în Parlament, în contextul în care nu vor fi intervenţii în procesul de numărare a voturilor.

„Felicitări sutelor de mii de români adevăraţi, este o victorie care vă aparţine, o victorie a neamului românesc, o speranţă în această noapte în care a intrat România. Nu o să vă dezamăgim sau trădăm, suntem oamenii faptelor, care am promis că nu vedem nicio diferenţă între partidele lui Klaus Iohannis şi partidele lui Ciolacu. Vom merge înainte pe calea noastră votând fiecare lege şi fiecare iniţiativă în interesul neamului românesc, pentru poporul român. Reprezentăm o forţă nouă, nu suntem extremişti, dar suntem radicali. Suntem radicali faţă de sistemul care ne-a distrus speranţa la viaţă în România în ultimii 30 de ani. Fac un apel pentru toţi românii de bună credinţă să se alăture AUR pentru a schimba societatea românească. Trebuie să reformăm clasa politică. Nici nouă nu ne-a fost uşor să intrăm în mizeria care se numeşte politică, dar am făcut-o pentru că era singura variantă. Este singura variantă pentru românii de bună credinţă şi de aceea îi chemăm lângă noi, alături de AUR. Nu vom face alianţă cu nicio formaţiune politică, pentru că noi suntem deja o alianţă, cea a românilor”, a declarat George Simion.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share