09/12/2021

O nouă ediţie pentru acest an a Salonului Industriei Uşoare

Timp de cinci zile Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș va găzdui ediția de vară a Salonului Industriei Ușoare , ce ţi-a deschis astăzi porţile pentru cei ce doresc să se îmbrace cu noutăţile acestei veri.

Deoarece este încă pandemie de Covid 19, sunt mai puţini expozanţi, doar 40 de standuri în interior şi exterior, obligatorie fiind purtarea măştii, iar la intrare se va lua temperature.
Doritorii pot găsi aici o gamă largă de articole de sezon: îmbrăcăminte, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie și accesorii, produse cosmetice și naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri etc.- la preţuri de producător, accepsibile oricărui buzunar.
Există câteva standuri şi în exterior cu produse tradiţionale precum dulciuri de casă, mezeluri, produse apicole, articole de artizanat. Amplasarea expozanților și accesul publicului se va face cu respectarea regulilor de protecție și distanțare socială.

Expoziţia este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10:00 – 20:00, iar duminică, între orele 10:00 – 18:00. Intrarea este liberă.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share