30/03/2020

O nouă maternitate va prinde contur în Timişoara de anul viitor

În curând lucrările la construcţia noii maternităţi la standarde europene vor fi demarcate. Reprezentanţii Consiliului Judeţean Timiş s-au întâlnit cu reprezentanţi din Szeged, pentru a pune la punct ultimile detalii 골든디스크 2019 다운로드.

Au fost prezenţi la discuţii preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra,, dr. Izabela Petre, iar din partea maghiară dr. Csaba Berecki utorrent 한글 다운로드.

S-a semnat contractual de finanţare urmând a se întocmi studiul de fezabilitate, proiectul ethnic şi demararea lucrărilor care ar trebuii începute în toamna anului viitor, iar în 2022 să se taie panglica 중국 apk.

Noua Clinicî de Obstretică Ginecologie  se va ridica cu fonduri europene nerambusabile, cu 12 milioane de euro, cât îi revine părţii române, dintr-un total de 13 milioane 500 mii euro, restul revenindu-I părţii maghiare, ban ice îi va folosi la dotare cu aparatură medicală la Spitalul Universitar  din Szeged Hangul Office Neo.

”Programul de cooperare transfrontalieră România – Ungaria are un buget european de dezvoltare de 190 de milioane de euro de care beneficiază 4 județe din România și 4 din Ungaria de-a lungul graniței 정통 마작. În cadrul acestui proiect (n.r. maternitatea) este în lucru studiul de fezabilitate, iar până în martie 2019 avem termen și obligația de a-l depune și de a semna contractul de finanțare final pentru proiectul tehnic și execuția investiției”, a spus Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș 원피스 0화.

Noua maternitate se va construii în apropierea Spitalului Judeţean Timiş, în spatele Casei Austria, lucrările fiind urmărite de CJ Timiş, pe un teren de 5000 mp Download the Illuminati card.

Din bugetul respective alocat pentru construcţia noii maternităţi 4 milioane de euro vor merge la dotarea cu aparatură nouă şi la standard europene Remastered.

Maternitatea actual, funcţionează întro clădire foarte veche, de aproape 100 ani, annual venind pe lume peste 2500 de nou născuţi.

Noua maternitate va avea 4 săli de operaţie, saloane cu 130 paturi, dar şi doi medici specializaţi pe fertilizare în vitro Download Linux nc.

.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments