O presă de rahat! Vă hrăniți cu durerea și panica oamenilor

”O presă de rahat! Sărmani oameni bolnavi, măcinați de cancer ultimă fază, de boli și complicații, vă folosiți de suferința acelor năpăstuiți și a familiilor lor îndurerarate ca să anunțați că avem decese cauzate de COVID 19. Iar voi, cea mai mare parte din massmedia, vă hrăniți cu durerea și panica oamenilor.

Mincinoșilor! Poate că a influențat, poate că a grăbit cu o zi-două decesul, dar acelea nu sunt victimele coronavirusului. Rușine majorității televiziunilor și în general, massmediei care publică 24/24 doar despre acest virus. Nu spune nimeni să nu se transmită informațiile și tot ce este necesar, dar cu măsură și cumpătare.

PERICOL: Salvamont Dâmbovița se poate destructura în plină stare de urgență. Revizuiți decizia!

”O presă de rahat! Vă hrăniți cu durerea și panica oamenilor”

Șobolani și slugi care nu au curaj să facă o anchetă reală și să spună altceva decât ceea ce anunță O SINGURĂ SURSĂ -”UN OFICIAL”. Mă doare sufletul pentru acel muribund de la Filiași, ultima fază de cancer pulmonar, adus de o asistentă socială să moară în liniștea țării sale. L-ați parafat, mizerabililor, cu COVID 19 ca și cum asta l-ar fi ucis.

Jigodii ce sunteți, vă bateți joc de cititori și de telespectatori! Dacă sunteți o presă CORECTĂ spuneți cine a murit doar din SARS-COV 2, fără a inocula oamenilor ideea că virusul ăsta ucide ca un zombi pe cine prinde în cale. Explicați cauzele marții și scoateți numărul fals de decese de pe ecrane!

Hienelor, cei mai mulți dintre voi, vă hrăniți cu durerea și panica cetățenilor, nu mai sunteți capabili să faceți rating cu ceva pozitiv și mâncați stârvurile ce vi se aruncă. Sunteți infecți!” scrie Cristi Iordache pe pagina personală de facebook.

PERICOL: Salvamont Dâmbovița se poate destructura în plină stare de urgență. Revizuiți decizia!

O presă de rahat! Vă hrăniți cu durerea și panica oamenilor

Renumitul astrolog și numerolog Valeriu Pănoiu, scrie pe contul facebook:

”Dragi români, mai are cineva impresia că suntem cu toții internați într-un spital de nebuni? Nu vreau să mai alimentez energia acestei nebunii numite Coronavirus, dar înainte de a mă retrage din observațiile pe aceasta temă, doresc să fac un apel simplu: NU UITAȚI SĂ GÂNDIȚI CU MINTEA VOASTRĂ!

Și mai important: ignorați știrile alarmiste sau canalele de știri! Sunt multe alte emisiuni, filme, documentare sau desene animate la tv sau pe internet. Mai sunt si cărțile… Constat apropo de criza prevestită a instituțiilor decesul uneia dintre cele pe care ar fi trebuit să ne bazăm ca factor de echilibru! Vorbesc aici de MOARTEA PRESEI!”

E suficient să deschizi televizorul sau fluxul de știri online ca să faci baie de sânge în MANIPULARE și în SENZATIONALUL NĂSCĂTOR DE PANICĂ ȘI PSIHOZĂ COLECTIVĂ!

”O mică diferență pentru proști”

”Oameni buni: până pe 22 martie 2020 seara aveam în România 3 decedați diagnosticați cu Coronavirus (să le fie drumul lin și sufletul ușor departe de nebunia din planul fizic de care au scăpat): unul cu cancer în fază terminală, altul cu probleme renale cronice aflat pe tratament cu dializă, iar al treilea cu multiple afecțiuni cronice, printre care diabet și hipertensiune arterială. Iar voi, PRESĂ și AUTORITĂȚI, veniți și îmi spuneți că au murit de Coronavirus? Sigur că virusul a slăbit imunitatea celor trei, dar de aici până la a declara că virusul este cauza morții e o eroare logică! Cei 3 NU AU MURIT DIN CAUZA VIRUSULUI! Ei aveau și acest virus diagnosticat când au decedat. O mică diferență pentru proști.”, mai adaugă Valeriu Pănoiu în finalul postării.

O presă de rahat! Vă hrăniți cu durerea și panica oamenilor

 

Potrivit contextului actual, Ministerul Sănătății a anunțat până în prezent 5 decese de Coronavirus pe teritoriul României.

Redăm descrierea cazurilor din informările făcute de către minister:

22 Martie 2020, ora 13.00:

Astăzi, 22 martie, au fost înregistrate primele 2 decese pe teritoriul României ale unor pacienţi infectaţi cu noul tip de coronavirus. Este vorba despre pacientul în vârstă de 67 de ani confirmat cu COVID-19 pe 18.03.2020 la UPU din cadrul Spitalului Filiași și transferat în aceeași dată la SCBI Craiova, pacientul avea afecțiuni preexistente foarte grave, patologie neoplazică în stadiu terminal (cancer). Al doilea pacient, în vârstă de 74 de ani era internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale Dr. Victor Babeş – Bucuresti, transferat de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, având o boală cronică preexistentă pentru care se afla în programul de dializă.

22 martie 2020:

Al treilea pacient decedat. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani care a fost internat în Spitalul Județean Piatra Neamț. Este confirmat pozitiv la COVID 19 în data de 19 martie 2020 și in data de 20 martie 2020 transferat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Pacientul avea afecțiuni cronice preexistente ( diabet, hipertensiune arteriala). În urma anchetei epidemiologice nu s-a constat istoric de călătorie sau contact cu o persoană infectată.

23 martie 2020:

În această dimineață a fost înregistrat al patrulea deces al unei persoane confirmată pozitiv la COVID 19.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 72 ani, internată în data de 21 martie 2020 in Spitalul județean Suceava, cu afecțiuni asociate cronice ( diabet, boli cardiovasculare) , fără context epidemiologic ( nu are istoric de călătorie, nu a venit în contact cu o persoană confirmată pozitiv).

A fost înregistrat al cincilea caz de deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). Este vorba de un bărbat, de 71 ani, din Suceava, confirmat pozitiv pe data de 23.03.2020, internat la Spitalul Județean Suceava din 21.03.2020.
Persoana a fost internată anterior în secția de cardiologie unde este posibil contact cu pacienta transferată la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

Citește și:

”Ce părere aveți despre decesul a 349 de persoane într-o singură zi,în Italia? Unde sunt morții? Dacă ar muri 20 într-un atentat, s-ar decreta doliu național. 349? Este apocalipsă! Închipuiți-vă alături de aceștia doar familiile și prietenii apropiați. Acel stat ar fi paralizat administrativ, social-economic. Durere, panică, jale, nebunie. Doar la trei sute de decese.” Continuarea aici: Unde sunt morții, familiile lor îndoliate și trompetele? Vom muri de știrile care nu te mai lasă să respiri

 

 

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share