23/01/2021

O victorie dificilă şi meci greu pentru violeţi

Problema de fond la ACS Poli Timişoara, este ori lipsa jucătorilor, ori selecţia făcută prost şi neadaptarea unui jucător cu celălalt, ceea ce face ca o echipă care a fost cândva lider, acum să fie printre codaşi, dar nimic nu e de mirare.

Vom vedea ce se va întâmpla şi joi, când Poli va întâlni în ultima rundă a turului din play-out, pe Gaz Metan Mediaş. Un duel pe care violeți conduși de Ionuț Popa îl abordează ca de obicei cu numeroase găuri în lot. Accidentările lui Doman, Șeroni, Fucek și Poparadu îi oferă puține soluții antrenorului bănățenilor. Acestora li se adaugă și posibila absență a lui Pedro Henrique, brazilianul urmând a primi o sancțiune din partea clubului după comportamentul de la Târgu Mureș.

”Nu avem vești bune vizavi de jucătorii cu probleme medicale; nu știu când vor fi apți să vină la antrenamente. Mă îngrijorează starea lor. Pedro este un jucător de calitate dar nu arată asta în teren, nu dă randamentul pe care îl vreau eu. Va suporta consecințele, prostia și domnia se plătesc”, a spus Popa.

Chiar de nu e sigură de Victoria faţă de Mediaş, Poli e obligată să își impună obținerea victoriei pentru a rămâne deasupra liniei retrogradării. La ora actual  violeţii au 18 puncte

Partida dintre ACS Poli și Gaz Metan Mediaș se joacă joi, de la ora 17,30, în devans cu două zile din cauza meciului european de rugby dintre SCM Saracens și Krasny Yar Krasnoyarsk de sâmbătă.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share