19/04/2021

Oferă-i un Sf. Valentin o seară de vis în tramvaiul restaurant din Timișoara

Velentine ‘s Day, se apropie cu paşi repejori, iar îndrăgostiţii sunt aşteptaţi să i-a cina în tramvaiul restaurant, în glasul roţilor de…..tramvai

Event Arhitects împreună cu Muzeul de Transport Public „Corneliu Miklosi” organizează pe 14 februarie o surpriză pentru toți îndrăgostiții – o cină de Valentine`s Day în singurul tramvai restaurant din Timișoara. În loc să ieșiți pur și simplu în oraș la „o cafea” sau să vă oferiți un cadou care va fi depozitat undeva, acum te poți bucura alături de iubitul/iubita ta de o cină romantică deosebită, pe gustul oricui. Bruschete, paste sau burgeri, depinde doar de tine. La acestea se mai adăugă un desert și un pahar de vin, însă de restul va trebui să te ocupi tu. Călătoria începe din Piața Libertății și va dura aproximativ 80 de minute. Totul va fi pregătit cu atenție și la îmbarcare veți fi așteptați de două persoane îmbrăcate à la carte care vă vor pofti la locul de unde va începe călătoria.

Toate vor fi servite cu un pahar de vin la alegere și desert. Cina împreună cu plimbarea în sine durează aproximativ 80 de minute, iar meniul este oferit de Cafeneaua Verde.

Prețul unui meniu este de 130 lei de persoană, deci 260 lei pentru un cuplu. De asemenea, tramvaiul este echipat și cu 2 mese de 4 persoane, deci dacă doriți să vă petreceți seara alături de un alt cuplu, meniul va costa 120 lei de persoană, deci 240 de lei de pereche.

Prima cină va începe la ora 18:00, iar următoarea la 19:30.

Rezervările se pot face la numărul de telefon: 0726 733 031. Te rugăm atunci când faci acest lucru să ne menționezi și ora la care vrei să participi.

Pentru mai multe detalii despre meniu dar și despre concursul pregătit în urma căruia poți câștiga o cină, viziteză  site-ul Event Arhitects.

 

Stejarel Ionescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share