Oficiu Poștal Business la Timişoara

Început de an la Timișoara, ieri a fost inaugurat în premieră primul Oficiu Poștal Business Olimpia ce și-a  deschis porţile pe strada 1 Decembrie 1989, nr. 90.

Oficiul poștal business își oferă serviciile persoanelor juridice, dar și fizice. În parte, trebuie să se țină cont de funcționalitatea acestuia și securizarea clienților strategici prin dezvoltarea de relații de colaborare pe termen lung caracterizate prin oferte competitive, încredere mutuală, transparență și loialitate”, au spus reprezentanții Oficiului Județean de Poștă Timiș.

Este un nou concept implementat de Poșta Română, iar oficiul poștal din zona Olimpia este primul de acest gen din județul Timiș. “Am ținut să fiu prezent la această inaugurare pentru că este o premieră în Timișoara și în județul Timiș și cred că este foarte bine venit acest oficiu poștal în mod special pentru mediul de afaceri, pentru că așa a fost gândit el, eu sunt ferm convins că astfel de inițiative vor continua și nu sunt decât benefice. După cum ați văzut suntem într-un spațiu modern, un spațiu la standarde europene și sper ca serviciile să fie la același nivel și le urez mult succes în activitate”, a spus Călin Dobra, șeful CJ Timiș, prezent la inaugurare.

 

Stejarel Ionescu

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share