15/06/2021

Orașul Târgoviște începe să devină ”verde și curat”

bulevard-1

Orașul Târgoviște începe să devină ”verde și curat”, așa cum este normal și decent într-o comunitate cu oameni civilizați. Ne dorim să fie curat în jurul nostru, însă la fel de important este să și păstrăm. Oamenii sfințesc locul și fiecare dintre noi este dator să lase în urma lui la fel cum a găsit, în cazul de față CURAT. Este drept că la nivel de societate încă ducem lipsă de cei 7 ani de acasă, însă acolo unde vedem că se fac eforturi pentru a se îmbunătăți este bine să ținem cont și să ne gândim de două ori atunci când aruncăm gunoaiele pe unde nimerim, sau mai rău când vrem să luăm acasă ce nu ne aparține.

Noi am avertizat și atunci când Bulevardul Carol I, arătă ca după apocalipsă, și atunci când Parcul Mitropoliei devenise o fosă septică. (Desigur anunțând în prealabil direcțiile responsabile cu îngrijirea și aspectul peisagistic). De aceea tot noi suntem cei care felicităm inițiativa și actiunile de igienizare și înfrumusețare urbană. Să sperăm că se vor păstra în condiții la fel de bune și pe viitor. Suntem datori cu toții!

”Lucrări de amenajare a spațiului verde pe Bulevardul Independenței, în zona pieței 1 Mai și a magazinului Muntenia. Bulevardele principale fac obiectul unui program amplu de modernizare și reamenajare a spațiului verde. Mai mult, lucrările de acest tip vor continua în foarte multe zone și vom face toate eforturile pentru a avea un oraș verde și curat.” a declarat Daniel Cristian Stan, primarul orașului Târgoviște pe pagina personala de facebook.

bulevard bulevard2 bulevard3

Distribuie acest articol Oficial Media
Share