05/12/2020

PADINA FEST in siguranta cu IPJ Dambovita

11753664_10206214319369750_2215501082841499736_nACŢIUNI PENTRU SIGURANȚA COMUNITĂȚII 

În acest sfârşit de săptămână, poliţiştii din Dâmboviţa au actionat pentru prevenirea faptelor antisociale, siguranța și fluența traficului rutier şi pentru menţinerea ordinii şi siguranței publice. O atenție în plus a fost acordată locurilor de agrement și zonelor turistice din judeţ. 

Prevenirea faptelor antisociale și menținerea siguranței publice reprezintă îndatoriri ale poliției. În acest sfârșit de săptămână, polițiștii au fost la datorie astfel încât cetăţenii să petreacă timpul liber sau vacanța în liniște și siguranță.

Astfel, polițiști din structurile de ordine și siguranță publică, poliție rutieră, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, precum și din cadrul  celorlalte structuri ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa acționează în zilele de sâmbătă și duminică pentru prevenirea faptelor antisociale, siguranța traficului rutier și depistarea celor care comit fapte antisociale. 

Efective suplimentare au fost prezente şi în zona Platoului Alpin Bucegi astfel încât pe perioada manifestările prilejuite de festivalul PADINA FEST să nu se înregistreze evenimente negative.

Au fost desfăşurate activităţi specifice pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură penală sau contravenţională cât şi pentru verificarea şi asigurarea respectării regulilor generale de comerţ.

Poliţiştii rutieri au acţionat pe traseele de deplasare către Platoul Alpin Bucegi, respectiv pe DN 71 şi DJ 714, dar şi pe celelelate artere ce tranzitează judeţul,  pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea accidentelor sau a blocajelor rutiere.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share