22/01/2021

Parcul Norocel pregatit pentru agrement si relaxare

norocel3

Astazi a avut loc o vizita in teren, din partea executivului Primariei Municipiului Targoviste, in zona Microraion doi, acolo unde s-au finalizat lucrările de modernizare a Parcului Norocel. Au fost prezenti, primarul interimar al orasului, Daniel Cristian Stan, presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Adrian Tutuianu, administratorul public, Liviu Stoica, precum si directori de servicii si directii din subordinea primariei.

Parcul Norocel a trecut printr-un amplu program de reabilitare și modernizare, fapt care a insemnat lucrări de amenajare a infrastructurii de agrement, împrejmuirea terenului de sport, asfaltare, acoperire cu covor elastic din tartan, porți, coșuri de baschet, iluminat public.

norocel8

Valoarea proiectului a fost in jur de 270.000 de lei, bani alocați din bugetul local al Primariei Targoviste.

Astazi am avut bucuria de a finaliza lucrarile la locul de joaca din Microraionul nr. 2.
Ma bucur ca putem oferi in sfarsit locuitorilor din acea zona a urbei noastre un teren de sport modern, acoperit cu tartan, iluminat public de calitate, dar si un pavaj elastic in zona echipamentelor de joaca.
Cred ca principala noastra preocupare trebuie sa fie tinerii si facilitatile acordate acestora.
Pe acest model, vom continua in toate cartierele Municipiului Targoviste! (Cristian Stan)

Primarul interimar a mai adaugat ca vizitele facute si in acest cartier i-au aratat care sunt problemele oamenilor, si pentru ca locuiesc foarte multi tineri in aceasta zona,  isi doreste sa asigure si o infrastructură educațională. Exista in acest sens ideea ca pe viitor Primaria Targoviste să construiască o grădinita și o cresa prin accesarea de fonduri europene.

norocel5 norocel9 norocel7 norocel10

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share