03/03/2021

Pe Timiş plaje cu nisip ca la Varna

plaja-lugoj-620x400 plaja-apa-curgatoareStaţiunea Varna din Bulgaria s-a mutat în Banat, dar nu ca şi staţiune , ci doar cu nisipul. Aşa că bănăţenii dornici de relaxare vor simţi sub picioare nisipul fin al plajelor bulgăreşti, pe malul Timişului unde au fost amenajate de către Primăria Lugoj  patru plaje cu un nisip foarte fin.

Cele patru locuri de plajă se află în  zona municipiului Lugoj, unde în mod obişnuit oamenii ies în aer liber, pentru destindere sau de ce nu, chiar şi o băiţă. Primăria a făcut rost de câteva camioane bune din nisipul cel mai bun şi mai curat, pe care l-a întins pe malul apei.

Am tuns iarba şi am dus nişte nisip ca să stea acolo lumea civilizat, am erbicidat unde sunt probleme. Sunt patru zone unde am pus nisip: zona Apelor Române, lângă ştrand, una la Plopi, pe malul drept, alta la Cotu Mic şi alta între podul pietonal şi podul CFR. Intre cele doua maluri, proprietatea este a Apelor Române, dar noi am intervenit doar pe maluri. Nu ne-a costat aducerea nisipului, ne-am rugat de firme care au balastiere să ne ajute în folosul cetăţenilor„ ne-a spus  Francisc Boldea.

Oricine doreşte să se bucure de câteva ore distracţie pe Timiş poate să îşi ia rogojina şi prosopul şi poate încerca una dintre cele patru plaje de la Lugoj. Nu costă nimic.

Nu punem şezlonguri, nu punem taxă. Lucrarea este finalizată, oamenii îşi vor putea întinde păturile şi să se relaxeze pe malul Timişului„, a mai spus Boldea.

 

Stejărel Ionescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share