25/07/2021

Planurile de viitor pentru dezvoltarea Complexului Turistic de Natație din Târgoviște

Deschidere Complex Turistic de Natație Târgoviște- 6 august 2016

Complexul Turistic de Natație din Târgoviște are în prezent cel mai modern bazin olimpic din țară. La conferința de presă organizată ieri de primarul orașului, Daniel Cristian Stan, am fost informați cu privire la ultimele activități și noutăți care vizează cea mai mare investiție a ultimilor ani din municipiului Târgoviște.

Anca Pătrășcoiu, prima medaliată din istoria natației românești s-a alăturat echipei de 7 instructori care vor asigura antrenamentul tuturor celor care vor dori să învețe înotul. Mai multe detalii despre prezența Ancăi Pătrășcoiu la Târgoviște puteți citi AICI într-un material semnat în exclusivitate Oficial Media.

Cel mai mare concurs de înot va debuta la Complexul Turistic de Natație la sfârșitul lunii februarie (18-19), acolo unde vor fi prezenti 400 de participanți și peste 1000 de spectatori.

Dezvoltarea activităților la Complexul de Natație va impune de asemenea și existența unor spații de cazare, iar municipalitatea își dorește ca pe viitor să construiască un hotel care să asigure un spatiu optim de găzduire loturilor naționale care se pregătesc să vină la Târgoviște.

”Avem proiecte importante pe viitor, vrem să construim un hotel, pentru ca loturile naționale care vin și se pregătesc aici. La începutul lunii viitoare, va fi lotul național de Polo fete, coordonat de Vlad Hagiu și vor avea un stagiu de pregătire aici la Târgoviște. Tot aici vom face și terenul de fotbal în colaborare cu Federația Română de Fotbal și Consiliul Județean Dâmbovița. De asemenea, vrem ca prin Compania Națională de Investiții să finanțăm și o sală de sport.
Cred că aceste proiecte se vor concretiza, nu imediat, dar încet, încet. Complexul Turistic de Natație va deveni important nu numai pentru târgovișteni, ci și pentru turiști. Lansez o invitație către toți târgoviștenii și către toți cei care doresc, să vină să învețe să înoate, să se antreneze la sala de forță, sau doar pentru înot și saună. Temperatura apei este de peste 28 de grade, astfel încât condițile sunt absolut excepționale”, a declarat primarul orașului, Daniel Cristian Stan.

.

VEZI GALERIE FOTO 

 

Citește și:

De la 1 ianuarie 2017 scad tarifele la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște

Distribuie acest articol Oficial Media
Share