01/03/2021

Ploiești Shopping City dă oficial startul reducerilor cu Super Sales Weekend

 Summer Sale la Ploiesti Shopping CityPloiești Shopping City dă oficial startul sezonului de reduceri și își invită vizitatorii să profite de promoţii pentru a face cumpărături alături de cei dragi și pentru a descoperi surprizele pregătite special pentru ei. Evenimente, reduceri, premii, toate acestea sunt vedetele verii la Ploieşti Shopping City.

Super Sales Weekend: Concurs cu premii și oportunitatea de a devenit un cover star

Evenimentul Super Sales Weekend, ajuns deja la a 4-a ediţie, se va desfăşura în perioada 3 – 5 iulie şi înseamnă 3 zile de distractie şi reduceri dedicate celor care doresc să îşi completeze garderoba la preţuri mai mici. Vizitatorii pot să se bucure de ofertele a peste 100 de magazine şi au de ales între articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, cosmetice şi produse de înfrumuseţare, decoraţiuni, electronice şi electrocasnice, toate la preţuri reduse.
Mai mult, doamnele şi domnişoarele vor beneficia de make-up, hair styling, ședințe foto, oferite gratuit, dar și de concursuri cu premii. Toate aceste activități se vor desfășura sub tema celor mai hot trenduri ale verii, printre care se numără şi flash tattoos, coronițe din flori, împletituri, bucle dezordonate, cat eyes, red lips, bronze look make-up, bijuterii supradimensionate, pălăriile și ochelarii de soare statement.

În plus, cei care trec pragul centrului comercial vor avea șansa de a trăi experiența unui model de cover foto. Ploiești Shopping City a pregătit un studio foto mobil, unde toţi doritorii vor putea participa la o ședință foto şi vor fi imaginea unei coperţi de revistă. Aceştia vor avea posibilitatea să își aleagă accesoriile pe care le vor purta, de la ochelari de soare şi pălarii până la bijuterii statement în cazul domnişoarelor şi doamnelor. Imaginile vor fi publicate pe pagina de Facebook a mall-ului ( www.facebook.com/PloiestiShoppingCity), iar participanţii ce vor da tag și share imaginii de pe Facebook sunt înscrişi în concursul ce le poate aduce două ținute – una feminină și una masculină.
Activităţile vor avea loc vineri, între orele 16:00 – 20:00 şi sâmbătă și duminică în intervalul orar va fi 12:00-20:00. Partenerii evenimentului sunt Marionnaud, Sephora, Douglas, B&B Collection, Optica Express, Lem’s, Bamboo, Poema, Secuiana, şi Sensiblu.
Premii la fiecare 30 de minute
Pe toată perioada weekend-ului (3-5 iulie), cei ce fac cumpărături în magazinele din Ploieşti Shopping City în valoare de minim 200 lei vor fi răsplătiţi cu premii supriză. Astfel, o dată la fiecare 30 min, primul client care se prezintă cu un bon de cumpărături la Info Desk va fi desemnat câştigător.

Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55,000 m2 și aproximativ 2,000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește cel mai mare cinematograf din afara București-ului, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, LC Waikiki, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property România împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

Pentru mai multe informații:
Sorana Ioniță
Senior Public Advisor – The Public Advisors
E-mail: sorana.ionita@publicadvisors.ro, Tel: 0753.047.591

Distribuie acest articol Oficial Media
Share