24/10/2020

PNL Dâmbovița: ”PSD a reușit să dărâme municipiul Târgoviște atât din punct de vedere financiar, cât și administrativ”

967867_10204317535511339_764141622_n

 IN URMA SEDINTEI DE CONSILIU LOCAL IN CARE S-A CERUT FINANTAREA SUPLIMENTARA SI AMANAREA FINALIZARII PROIECTELOR IN DESFASURARE, ORGANIZATIA PNL TARGOVISTE NE-A TRANSMIS URMATORUL COMUNICAT:

            PSD a reușit să dărâme municipiul Târgoviște atât din punct de vedere financiar, cât și administrativ. Astăzi, s-a semnat o nouă filă neagră a politicii târgoviștene, după ce majoritatea constituită prin jocuri netransparente în jurul interimarului Stan Cristian a aprobat un împrumut în valoare de 65 de milioane lei pentru proiectele care ar fi trebuit realizate din bani europeni. Timp de 10 ani, începând cu 2017, târgoviștenii vor achita din propriile buzunare incompetența celui mai dezastruos clan politic pe care l-a cunoscut municipiul, în ultimii 25 de ani.

Unica îndatorire a interimarului Stan Cristian era să vegheze la implementarea proiectelor pe care le-a moștenit, prioritate pe care și-a asumat-o public. Întrucât a demonstrat că este incapabil, trebuie să-și facă bagajele și să plece cât mai urgent din fruntea unei administrații pe care a adus-o  – din nefericire – la nivelul său.

Opinia publică din municipiul Târgoviște trebuie să știe că există riscul să apară noi corecții financiare pe proiectele derulate, având în vedere stilul neperformant și lipsa de experiență managerială a interimarului Stan Cristian. Aceste corecții ar fi o povară aproape insuportabilă pentru contribuabilul din municipiu.

Co-președinți PNL Târgoviște,

Iancu Caracota,

Claudiu Vasile

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share