03/03/2021

Poli Timişoara o echipă de „doi bani”

Antrenorul Dan Alexa a anunţat, vineri seară, după meciul cu FC Viitorul, pierdut cu scorul de 0-4, că renunţă la conducerea tehnică a formaţiei ACS Poli Timişoara, el menţionând că face aces lucru pentru binele echipei.

 

Aşa că, Poli Timişoara a rămas fără antrenor. Lacrimi, lacrimi, lacrimi. Viitorul a urcat pe primul loc după ce a marcat 4 goluri în meciul cu echipa de pe Bega, iar aceasta din urmă se duce încet încet spre grupa în care are locul rezervat, a doua sau a treia.

Antrenorul acesteia Dan Alexa s-a trezit în sfârşit la realitate şi după eşecul survenit în urma meciului cu Viitorul, şi-a anunţat în direct demisia. Cu toate că trebuia să o facă mai demult, se poate spune că niciodată nu-i târziu. Într-adevăr Alexa nu era de a antrena o astfel de echipă ci una de pe „tăpşanul” Câmpiei Banatului.

Aşa că : „La finalul meciului am anunţat jucătorii la vestiare că demisionez din funcţie. Am demnitate şi ştiu când trebuie să plec”, a declarat Dan Alexa.

Evident nervos după meciul pierdut, el nu a dorit să comenteze prea mult asupra deciziei, dar a spus că hotărârea sa este una clară, că nu va renunţa. În plus, a spus că nu va mai rămâne la club, „aşa cum au mai făcut-o alţii care după ce au plecat de la echipă au rămas prin club”.

Imaginile ce vi le prezint sunt clare, de ce joacă Poli atât de „prost” , fiindcă Alexa în loc să-şi ţină oamenii pe teren la antrenamente aceşti îşi petreceau timpul prin cluburi, cu femei şi băutură, şi în plus şi jucătorii achiziţionaţi în acest sezon sunt de toată „praştia”. Nişte „cioclofendări” care dau cu stângul în dreptul pentru a pica  în cur şi a cere pedeapsă.

În schimb preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin continuă să arunce cu banii într-o echipă de „doi bani”, bani pentru cluburi şi femei, fiindcă de un meci adevărat nici vorbă. „Eu îl iubesc pe Dan, voi toţi aţi zis că am ceva cu el. Din punctul meu de vedere, el poate să iasă la pensie de la Poli. Voi ziceţi că nu îl iubesc, dar eu îl iubesc, dar aşa să nu se vadă că trebuie dojenit, ca un părinte”, a declarat Bojin. Posibil tot o iubire de „doi bani”.

 

Stejărel Ionescu

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share