20/01/2021

Poliția avertizează: ”În perioada sărbătorilor există și răufăcători!”

Poliția avertizează: Manifestați mare atenție la persoanele pe care le primiți în locuință! Fiți vigilenți  și nu le lăsați nesupravegheate!

Poliția avertizează

În această perioadă, conform tradiției, cetele de colindători vestesc din casă în casă Nașterea Domnului.

Poliția avertizează

Există însă și răufăcători care, sub pretextul colindatului, pătrund în locuința dumneavoastră cu scopul de a sustrage bunuri.

Pentru prevenirea unor astfel de fapte, polițiștii le recomandă cetățenilor să adopte un minim de măsuri de autoprotecţie:

Evitați să permiteți accesul persoanelor necunoscute în locuința dumneavoastră. Colindătorii vă pot bucura cu cântecele lor și din pragul casei.

Citește și: Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 43 de ani, din Cornățelu, bănuit de comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu și nerespectarea măsurilor stabilite de instanța de judecată printr-un ordin de protecție.

În momentul în care primiţi colindătorii, nu expuneţi la vedere, în locuinţă, obiecte de valoare care pot atrage interesul hoţilor şi nu discutaţi despre bunurile din interior, chiar dacă aceştia se arată încântaţi de anumite obiecte.

Nu depozitaţi în locuinţă sume importante de bani sau obiecte de valoare însemnată.

Nu intraţi în discuţii cu persoanele aflate sub influenţa băuturilor alcoolice întrucât, pe fondul unor nemulţumiri, acestea pot manifesta un comportament agresiv.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share