18/04/2021

Politia din Gaesti a depistat fugarul

hot_prins Un bărbat care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate, a fost depistat de poliţiştii găeşteni

Ieri, 13 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Corbii Mari au depistat un bărbat, de 31 de ani, din localitatea Hulubeşti, pe numele căruia Judecătoria Piteşti a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate pentru o perioadă de 4 ani.

Bărbatul a fost condamnat pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Cel în cauză a fost reţinut şi depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

Tânăr, cercetat după ce a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, deşi nu poseda permis de conducere valabil

Poliţiştii de la Bucşani, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier, au oprit un autoturism condus de un tânăr, de 20 de ani, din Ulmi.

Fiindu-i solicitate documentele personale şi cele ale autoturismului, acesta a prezentat un permis de conducere provizoriu, emis de autoritaţile din Marea Britanie.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că permisul de conducere nu este valabil în afara teritoriului Marii Britanii.

Faţă de şofer, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share