30/11/2021

Poliția orașului Titu – controale și sancțiuni contravenționale

În ziua de 04 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Titu au organizat o acţiune pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulație.

Astfel, polițiștii au controlat 86 de autovehicule, au verificat 106 persoane și au aplicat 71 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 11.100 de lei.

Din totalul amenzilor, 70 au fost pentru încălcarea regulilor de circulație prevăzute de O.U.G 195/2002 și una pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică.

De asemenea, polițiștii au retras un certificat de înmatriculare.

Totodată, în urma unei acțiuni pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice desfășurate de polițiștii din Tătărani, a fost depistat un bărbat din Mănești în timp ce transporta cu un atelaj hipo 0.5 m³ de material lemnos, esență stejar, pentru care nu deținea documente de proveniență.

Bărbatul a fost sancționat contravențional conform Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar materialul lemnos și atelajul hipo au fost confiscate.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share