17/10/2021

Politia Romana: Revelion în siguranţă!

 

politia dambovitaŞi în perioada 31 decembrie 2015 – 3 ianuarie 2016, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa vor fi la datorie, în slujba comunităţii.

Zilele acestea, vor fi constituite patrule care vor acționa suplimentar față de dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Vor fi angrenaţi atât poliţişti de la ordine publică şi rutieră, precum şi de la celelalte structuri: poliţia transporturi, investigaţii criminale, investigarea criminalității economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase.

Poliţiştii vor asigura ordinea şi liniştea publică în locurile în care se vor organiza manifestările specifice sărbătorilor de iarnă şi vor sancţiona prompt orice încălcare a legii.

Poliţia rutieră va acţiona pe principalele drumuri judeţene şi naţionale, în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii evenimentelor rutiere, precum şi prin intensificarea activităţilor specifice, potrivit competenţelor, pentru depistarea celor care conduc cu viteză sau sub influenţa băuturilor alcoolice. Vor fi folosite toate autospecialele dotate cu aparate radar, în scopul prevenirii excesului de viteză.

Poliţia Română recomandă tuturor cetăţenilor să aibă în vedere un minim de măsuri de autoprotecţie pentru a petrece Sărbătorile de iarnă în siguranţă.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share