20/10/2020

Polițiștii dâmbovițeni vor fi la datorie pentru o minivacanță de 1 iunie în siguranță

În perioada 30 mai-1 iunie a.c., zilnic, peste 180 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița vor fi în teren, la datorie, pentru prevenirea faptelor antisociale, fiind dispuse măsuri suplimentare pentru menţinerea ordinii publice, precum şi pentru asigurarea intervenţiei rapide la solicitări.

 

De asemenea, poliţiştii de la rutieră vor monitoriza traficul rutier în vederea fluidizării circulației și a prevenirii evenimentelor rutiere. Reamintim tuturor cetăţenilor să respecte indicaţiile poliţiştilor aflaţi în teren, să adopte un comportament responsabil și o conduită preventivă.

 

Concentrați-vă în permanență asupra traficului! Purtați întotdeauna centura de siguranță și adaptați în permanență viteza de rulare la condițiile de drum. Nu conduceți sub influența băuturilor alcoolice ori dacă vă simțiți obosiți!

Totodată, vă recomandăm ca în cazul în care plecaţi de la domiciliu să asigurați corespunzător ușile și ferestrele și să nu lăsați în casă obiecte de mare valoare sau bani, acestea fiind principalele „atracţii” pentru hoţi.

 

În caz de nevoie, apelați întotdeauna cu încredere numărul unic pentru apeluri de urgență – 112!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share