18/06/2021

Polițiștii sălăjeni, în stradă

Polițiștii sălăjeni au continuat acțiunile în scopul creșterii gradului de siguranță a cetățenilor, a protejării proprietății și intereselor legitime ale acestora şi ale comunităţii, dar și în scopul menținerii și asigurării ordinii şi siguranţei publice.

Astfel, poitrivit IPJ Sălaj, în perioada 26 noiembrie – 3 decembrie, polițiști din cadrul  Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat opt controale, cinci la persoane juridice și trei la persoane fizice. Cu această ocazie au aplicat șase sancțiuni contravenționale la Legea 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite. Valoarea amenzilor aplicate este de 8.000 lei. De asemenea, s-a mai ridicat în vederea confiscării suma de 1.100 lei, sumă ce reprezintă contravaloarea mărfurilor comercializate cu încălcarea dispozițiilor  legale.

Tot în perioada analizată, polițiștii rutieri au constatat patru infracțiuni și au aplicat 585 de sancțiuni contravenționale. Cuantumul acestora se ridică la 98,7 mii lei.  De asemenea au fost reținute 19 permise de conducere  și au fost retrase șase certificate de înmatriculare, până la remedierea defecțiunilor constatate.

Acțiunile polițiștilor continuă și în perioada următoare.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share