04/08/2021

Poveștile de succes ale firmelor înființate prin Proiectul SIA VEST continuă

În calitate de beneficiar al Proiectului „SIA VEST – Suport pentru Inițiative Antreprenoriale”, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș continuă să sprijine și să monitorizeze activitatea celor 23 de start-up-uri înființate în cadrul proiectului, atenția partenerilor de proiect concentrându-se asupra sprijinirii lor în vederea atenuării impactului socio-economic provocat de pandemie.

În ciuda dificultăților întâmpinate, acestea au reușit să demareze activitățile și să-și îndeplinească indicatorii asumați, conform planurilor de afaceri selectate.

În acest context, continuăm să facem cunoscută încă o „poveste de succes” a unuia din beneficiarii finanțării nerambursabile.

Vă prezentăm interviul cu Cătălin ANGHEL / Timișoara

„Camera Pictures este un start-up media care are ca obiect de activitate producția video. Am înființat această companie cu sprijinul Camerei de Comerț Timiș, ca urmare a finanțării acordate sub tutela Start Up Plus – SIA Vest. Proiectul a venit în sprijinul antreprenorilor, suplinind lipsa fondurilor proprii pentru investiția în echipamente, salarii, chirii etc., sume de bani fără de care un business nu poate funcționa. Am decis așadar să aloc majoritatea fondurilor accesate către achiziția de echipamente performante, de ultimă generație, echipamente care îmi ușurează munca și îmi oferă posibilitatea de a organiza un workflow bazat pe performanță și calitate. În urma cursului de competențe antreprenoriale organizat de CCIAT în cadrul programului, am dobândit cunoștințe noi și informații foarte folositoare pentru organizarea strategică pe termen scurt, mediu și lung a unei afaceri. De asemenea, am dezvoltat abilități de management, organizare și control al unui business, activități care bine efectuate ne pot ajuta să depășim această criză medicală și economică în care ne aflăm. Deși aflată în primul an de activitate, compania a înregistrat profit operațional din activitățile desfășurate, cu un bilanț pozitiv la sfârșitul anului 2019”, spune Cătălin ANGHEL, asociat unic și administrator al companiei CAMERA PICTURES SRL.

 Reamintim că Proiectul SIA VEST – Suport pentru Inițiative Antreprenoriale vizează stimularea ocupării și creșterea numărului de locuri de muncă prin crearea și sprijinirea dezvoltării de noi afaceri în Regiunea Vest care să conducă la crearea de noi joburi. Până în prezent, cele 23 de firme au un număr total de 59 de angajați, iar valoarea totală a subvențiilor primite este de 3.496.143,01 lei (740.708,26 euro).

  Informații suplimentare la tel. 0732-185.282, e-mail: dbuzatu@cciat.ro, Daiana Mirela BUZATU – Manager de proiect.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

Distribuie acest articol Oficial Media
Share