21/10/2020

Premii pentru premianţi

Aproape 700 copii , premianţi de la şcolile dim mediul rural, din judetul Timis, au fost recompensaţi de Clubul Rotary Opera Timisoara pentru rezultatele deosebite la învăţătură.
Copiii au fost însoţiţi de către profesori , iar clubul i-a recompensat cu vizionarea un film, la Cinema City, aceştia primind şi cadouri, totul cu sprijinul sponsorilor si sub indrumarea Clubului Rotary Opera Timisoara.
Toată acestă acţiune s-a desfăşurat în cadrul proiectului “Premii pentru premianţi”.
“Scopul proiectului nostru este promovarea şi susţinerea excelenţei în rândul elevilor de la sat din judeţul Timiş. Aceasta este a V a ediţie. Ca şi în anii anteriori, pentru mulţi dintre aceşti copii, însăşi venirea la oraş va constitui o premieră. Mulţumim sponsorilor şi colegilor rotarieni care au făcut posibilă această acţiune”, a spus Claudiu Vizitiu, preşedintele Rotary Opera.
“E un eveniment pe care elevii îl aşteaptă în fiecare an. Obiectivul este clar: oraş-mall-cinema. Sunt micuţi care nu au fost nicioadată la Iulius Mall sau la oraş. Ce să mai zic de Cinema City. E un obiectiv pentru ei ce îi determină să fie buni la învăţătură”, a concluzionat Mircea Bălan.
Astfel, Clubul Rotary Opera continuă tradiţia Rotary România, care s-a implicat încă din perioada interbelică în activităţi educaţionale şi de îngrijire a sănătăţii, în special în rândul copiilor şi tinerilor.
Stejărel Ionescu.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share