22/10/2021

Prima Conferința Națională de Incoming 2020 a avut loc la Timișoara

Sala Revoluției din Palatul Administrativ a găzduit timp de două zile prima Conferința Națională de Incoming 2020, unde s-au întâlnit peste 30 de ghizi din întreaga țara.  Acțiunea s-a desfășurat sub egida Consiliului Județean și al Asociației de Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș.

Tema dezbătută a fost axată pe turism, adică despre modul în care România va atrage turiștii străini în perioada imediat următoare, pentru promovarea celor mai bune idei și punerea lor în practică.

Anul viitor Timișoara va fit imp de un an de zile Capitală Europeană a Culturii, de aceea e nevoie de o implicare cât mai mare a întregii țări, fiind nevoie în acest fel și de un amplu proiect cu o cât mai mare implicare. Așa că e nevoie ca nu doar instituțiile specializate în turism, din oraș să pună umărul la acest proiect , ci și cele din întreaga țară.

Pentru îmbunătățirea turismului din zona de vest la eforturile APDT și ale Asociației 2021, s-au alăturat și reprezentanții celor din domeniu din Sibiu, Iași, Bucovina, Brașov, Oradea, Arad, Prahova, Delta Dunării și Timișoara.

Au fost prezente au fost prezente Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT), FHR (Federația Hotelieră din România, Federația Naționalaă a Ghizilor din România, Asociația de Incoming din România, Asociația Horetim și Departamentul de Incoming al Agenției Paralela 45.

Au fost discuții foarte constructive, ghizii arătând problemele cu care se confruntă cel mai des pe teren, și de care se lovesc în fața turiștilor.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share