21/06/2021

Primaria Municipiului Targoviste- o noua parcare data in folosinta cetatenilor

DSCN8176Primarul Municipiului Targoviste, Cristian Stan, alaturi de viceprimarul Bozieru Cosmin si directorul Ecosal, Ionut Beju au facut astazi o vizita de lucru in zona Micro 6, pe strada Tudor Vladmirescu in parcarea din spatele blocurilor B. Parcare ce a fost finalizata si data in folosinta targovistenilor din aceasta zona.

Suprafata de 3100 de metri patrati a suportat lucrari complexe de demolare a garajelor, de bordurare, balastare si turnare a doua straturi de asfalt. De asemenea s-a refacut spatiul verde, s-au montat cosuri de gunoi si s-a finalizat iluminatul public, asa cum ne-a informat primarul Cristian Stan.

Acesta a declarat ca asa isi doreste ca fiecare lucrare de reabilitare a spatiului public sa fie abordata atat din punct de vedere al infrastructurii rutiere cat si cu privire la spatiul verde, salubrizare, iluminat public, absolut tot ce trebuie pentru niste conditii decente pe care noi avem obligatia sa le asiguram targovistenilor.

Pe langa aceasta parcare, ce nu face parte din cadrul proiectului PIDU, asa cum ne-a informat viceprimarul Cozmin Bozieru, in orasul Targoviste mai sunt in derulare doua proiecte importante din aceeasi categorie, in microraionul III intre strazile Oprescu Adrian si Toma Georgescu o parcare foarte mare de 4500 de metri patrati ce urmeaza sa fie amenajata si unde se vor realiza aceleasi lucrari ca si in parcarea de pe Tudor Vladmirescu, cu exceptia demolarii garajelor pentru ca in acea zona nu exista.

Microraionul IX este si el in reabilitare, in zona scolii 8, alte trei parcari sunt de asemenea in lucru iar saptamana viitoare se va turna un strat de asfalt si in Parcul Aschiuta unde va avea loc si refacerea spatiului verde.DSCN8187

Legat de spatiul verde am vorbit cu colegii mei de le Ecosal sa suplimentam numarul de angajati pe perioada determinata, in sezonul cald, pentru o forta de munca suplimentara, inca 50 de oameni, exclusiv pe spatiile verzi, pentru ca este mult de lucru. Intentia mea este sa luam la pas si sa refacem tot ceea ce inseamna spatiul verde. Sa amenajam, sa tundem gardul viu. Vrem sa infrumusetam cat de mult putem orasul, mai ales ca sunt multe zone asfaltate si avem nevoie de spatii verzi, ne-a declarat primarul orasului, Cristian Stan.

Despre lucrarile din zona PIDU A (micro6) Cristian Stan ne-a spus ca este in continuare nemultumit si ca desi primaria si-a platit toate datoriile catre constructor lucrarile merg foarte greu.

Ar trebui ca lucrarile sa fie conduse intr-un ritm foarte sustinut. Discut permanent cu ei, am mai discutat de doua ori si cu directorul general al Delta, ma deranjeaza ca in momentul de fata nu se finalizeaza Bulevardul Unirii. A fost spart si pe celalalt sens de mers, cred ca deja putem pune doua straturi de asfalt acolo si scapam de disconfort si aglomeratie, sper ca intr-o saptamana- doua sa le rezolvam.

DSCN8181

DSCN8182

DSCN8186

Distribuie acest articol Oficial Media
Share