26/10/2020

PRIMĂRIA TÂRGOVISTE: ”În momentul de față nicio stradă din Municipiul Târgoviște nu este blocată”

desz_49951400

Primăria Municipiului Târgoviște ne-a informat într-un comnicat de presă faptul că in urma a precipitațiilor sub formă de ninsoare căzute în ultimele 24 de ore, în Municipiul Târgoviște s-a intervenit, începând cu ora 19.00, în cursul zilei de ieri și continuă și astăzi pentru curățarea tuturor arterelor de circulație.

Redăm comunicatul de presă asa cum l-am primit pe adresa redactiei:

S-a participat cu un efectiv de 100 persoane, aparținând Direcției de Salubritate din cadrul Primăriei Municipiului Târgoviște și SC Eco-Sal SRL, folosind cu următoarele utilaje de deszăpezire:
4 cisterne cu soluție salină
3 sărărițe cu lamă
2 autogradere
1 cisternă cu lamă
1 basculantă cu lamă
3 tractoare cu plug
1 încărcător volă
6 autobasculante.
Noaptea trecută s-a intervenit asupra tuturor arterelor principale din Municipiul Târgoviște, precum și în cartiere, inclusiv Sagricom și Matei Voievod, iar în această dimineață s-a intervenit în cartierul Priseaca.
Au fost curățate Piața Tricolorului, platoul Primăriei, scuarul Primăriei, Centrul Vechi, precum și trotuarele din zona centrală, Calea Domnească și B-dul Independenței, urmând ca în cursul zilei de astăzi să se intervină în forță, cu tot efectivul, pentru asigurarea accesului pietonal în cât mai multe zone din municipiu.
Au fost raportate căderi de arbori în mai multe zone din Târgoviște, unde s-a intervenit prin intermediul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (str. Vasile Blendea, str. Cernăuți, str. Marin Stănescu, Parcul Chindia, parcarea din zona Blocurilor C). De asemnea s-a intervenit și pe Calea Domnească, în zona Complexului Național Muzeal Curtea Domnească, unde a avut loc un accident rutier, care a dus la caderea unui stâlp pentru iluminatul public stradal.
În această noapte, începând cu ora 03.00 sunt vizate cu prioritate unitățile de învățământ și toate zonele aglomerate, în vederea asigurării accesului în condiții normale. Vor fi folosite aceleași utilaje, iar un număr de 135 de persoane, angajați ai Direcției de Salubritate, Eco-Sal, Municipal Construct și ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență vor asigura buna desfășurare a acțiunii.

Primăria Municipiului Târgoviște face apel către toți furnizorii de servicii de televiziune, cablu și internet să intervină în vederea curățării cablurilor proprii și remedierea avariilor survenite în urma căderilor de zăpadă.
De asemenea, cetățenii sunt rugați să nu blocheze accesul utilajelor în zona parcărilor.

Pentru orice problemă generată de precipitațiile sub formă de zăpadă, în aceste zile se poate sesiza Dispeceratul Comitetului pentru Situații de Urgență al Municipiului Târgoviște la numerele de telefon:
0372.76.62.67
0731.31.67.16
În momentul de față nicio stradă din Municipiul Târgoviște nu este blocată

Distribuie acest articol Oficial Media
Share