01/04/2020

Primaria Targoviste: Strada Iazului a intrat in program de reabilitare

Primaria Targoviste. Strada Iazului din Municipiul Targoviste a intrat de astăzi într-un program de reabilitare. Investiția aparține de cel mai important proiect care a debutat la începutul anului 2017 pentru modernizarea infrastructurii urbane 릴라바둑 다운로드. Primarul orașului, Daniel Cristian Stan a mers astăzi într-o vizită de lucru și ne-a informat cu privire la activitățile care urmează să se desfășoare în perioada următoare pentru târgovișteni 스케치업 가구.

primaria targoviste
”Sunt lucrări pe care administrația locală trebuia să le facă în această zonă 크레마 사운드 펌웨어. Pe aceste străzi nu s-a intervenit niciodată; unele au fost asfaltate, dar au fost probleme la canalizare. Vorbim de primul pachet de străzi care acoperă 3,4 kilometri- Iazului, Morilor, Horia, Crișan; Berzei, Gheorghe Petrașcu, Gimnaziului, Constantin Brâncoveanu (artera paralelă) Download the song.

Primaria Targoviste. Reabilitare strazi


Tot de săptămâna aceasta vor începe lucrările la primul proiect pentru cartierul Priseaca, asfaltarea a 3 kilometri de străzi; Soarelui, Prisecii, Campului si Dambovitei Download the musical ost. Finanțarea vine din cadrul unei asocieri dintre Primaria Targoviste si Consiliul Judetean Dambovita. În toamnă sperăm să intervenim și pe cel de-al doilea proiect 기무사 계엄령 문건 다운로드. Atât în Priseaca cât și pe aceste străzi, înainte de asfaltare, vrem să rezolvăm problema care ține de canalizare, racorduri și tot ce înseamnă infrastructura subterană eclipse git 다운로드. Iar în Priseaca vor intra strazile Teilor, Prisecii, Plantelor, Padurii si Crangului; strada care va beneficia și de un proiect de alimentare cu gaze 만도 지니맵 다운로드. Termen de finalizare, sfârșitul anului 2018.” (Daniel Cristian Stan)

Primaria Targoviste. Pentru începutul lunii aprilie, municipalitatea și-a propus să reabiliteze străzile Colonel Dumitru Băltărețu, Maior Ion Alexandrescu și Șoseaua Găești 찬송가 듣기. Tot anul acesta vor fi demarate si investitiile pentru reabilitarea mai multor străzi; Tighina, Herța, Alexandru Ilie, Rovine, Pictor Ion Crăciun, Leo Plângă, Bastionului, Mr Download the hand mirror. Oprescu Adrian și Nifon.

Și copiii se vor bucura de îmbunătățirea înfrstructurii. Pe zona aceasta vor începe lucrările la cele 13 locuri de joacă din Târgoviște, atât reamenajarea celor vechi cât și unele noi, care erau cuprinse în Planul Integrat de Dezvoltare Urbana (PIDU).

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments