16/06/2021

Primăria Târgoviște susține sportul de performanță

”Vreau să asigur iubitorii sportului din Târgoviște și din Dâmbovița, că Primăria Municipiului Târgoviște va sprijini în continuare sportul de performanță”, acestea au fost declarațiile primarului Daniel Cristian Stan, prezent astăzi într-o conferință de presă alături de viceprimarul Carmen Holban si noul director al Clubului Sportiv Municipal Târgoviște, Ciprian Prisăcaru. Aceștia au adus lămuriri cu privire la situația clubului în urma schimbărilor din ultima vreme și au asigurat târgoviștenii de implicarea lor în dezvoltarea și susținerea sportului de performanță.

Aș vrea să multumesc fostei conduceri, domnul Ciprian Iugulescu pentru performanța pe care a facut-o până în prezent. Mă voi ghida după aceleași principii pe care le-am avut întotdeauna, profesionalism, transparență, performanță. Cu sigurantă că performanța la Clubul Municipal va continua. Cred că alături de executivul municipiului Târgoviște, de Consiliul Local Municipal, vom duce mai departe sportul de performanță și eventual vom încerca să reparăm și să eficientizăm acolo unde este cazul. (Ciprian Prisăcaru)

Noul președinte al Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a mai declarat că speră ca odată cu venirea sa în conducere să aducă mai multă liniște. ”Am făcut de câteva zile pași importanți, am definitivat în mare măsură și lotul echipei de baschet, deoarece aici lucrurile s-au mișcat cu întârziere în urma schimbărilor de la Clubul Sportiv Municipal. Despre Cătălin Tănase spun că am încredere ca antrenor și profesionist”, a mai menționat președintele CSM referitor la antrenorul care va urma să semneze pentru echipa de baschet a cetății.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share