26/10/2020

Primarul Reşiţei reţinut de DNA

Primarul Reşiţei reţinut de DNA

Joi noaptea, procurorii DNA, l-au reţinut pe primarul municipiului Reșița, Mihai Stepanescu, fiind acuzat într-un dosar pentru şpagă şi mai multe fapte de corupție.
Mihai Stepanescu, primarul Reșiței aflat la al doilea mandat a fost reținut, joi seara de procurorii DNA Timișoara. Adus la audieri la Timișoara, în urma perchezițiilor care au avut loc joi la casele edilului și în biroul său de la Primăria Reșița, în jurul orei 22,30, Stepanescu a părăsit sediul DNA încătușat. El a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi el va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. La audieri au mai fost aduse alte patru persoane, inclusiv foşti angajaţi ai Primăriei Reşiţa.
Mihai Stepanescu a recunoscut acuațiile aduse. “Ce am avut de declarat am spus procurorilor”, a spus edilul reșițean la ieșirea de la audieri.
Primarul Reşiţei, Mihai Stepanescu, a primit de la cel care l-a denunţat la DNA de mai multe ori bani pentru un contract de pavare a străzilor din municipiu.
Surse din cadrul anchetei DNA arată că primarul Reșiței, Mihai Stepanescu, a primit șpagă, în repetate rânduri, de la un om de afaceri care a beneficiat de un contract pentru pavarea străzilor din municipiu. Tot acesta, pare-se, s-ar fi ocupat și de amenajarea vilei pe care edilul o deține în Timișoara, pe Calea Martirilor, o vilă cumpărată în anul 2003. Pe lângă șpagă, omul de afaceri, a trebuit să îi paveze și curtea vilei, întinsă pe o suprafață de peste 2.000 de metri pătrați. Suma vehiculată se apropie de 100.000 de lei.

Stejărel Ionescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share