03/04/2020

Primele contracte din țară pentru finanțarea microîntreprinderilor în cadrul apelului 2 de proiecte al POR – PI 2.1.A, în Regiunea Vest

Primele zece contracte de finanțare în cadrul apelului 2 de proiecte pentru Prioritatea de Investiții 2.1.A – Microîntreprinderi a Regio – Programul Operațional Regional (Regio-POR) 2014-2020 au fost semnate astăzi, 18 februarie 2020, la Timișoara, la sediul Agenției pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest Stone movie.

Valoarea totală a celor zece proiecte este de 11,88 milioane lei, valoarea finanțării nerambursabile fiind de aproape 8 milioane de lei 에이지 오브 엠파이어1. Sunt primele contracte de finanțare care se semnează în cadrul apelului 2 de proiecte în Regiunea Vest și totodată primele astfel de proiecte contractate la nivel național pe acest apel 나는 사슴이다 다운로드.

Cele zece firme vor beneficia de fonduri europene pentru a-și dezvolta activitatea și pentru creșterea competitivității, prin achiziția de noi utilaje și echipamente moderne și crearea de noi locuri de muncă 표준국어대사전. Astfel, proiectele contractate astăzi sunt:

 

  • „Achiziție de utilaje la Adi Agrosal & Company S.R.L.”;
  • „Creșterea competitivității companiei Arhigest S.R.L Gauss. prin achiziționarea de echipamente și software de arhitectură”;
  • „Achiziție de utilaje la SC Depeco-Design SRL”;
  • „Achiziție utilaje pentru repararea motoarelor la SC Deztm SRL”;
  • „Îmbunătățirea competitivității Eiffel Praxis SRL prin achiziția de echipamente performante pentru laborator de tehnică dentară”;
  • „Dezvoltarea societatii Granuplast Direct SRL prin achizitia de echipamente noi si performante”;
  • „Creșterea competitivității firmei Steel Conect prin achiziția de echipamente pentru producția de cilindri hidraulici”;
  • „Îmbunătățirea competitivității economice a Symph Electronics prin modernizare dotare tehnică și completare echipă”;
  • „Dotarea și echiparea cu utilaje pentru producție, Utilaj Technology SRL”;
  • „Dezvoltarea “Xtratecro” SRL prin achiziții de utilaje / echipamente moderne” 웹 페이지 사진.

Regiunea Vest a beneficiat de o alocare financiară inițială de 10,77 milioane euro în cadrul apelului 2 de proiecte pentru Prioritatea de Investiții 2.1.A – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri – Microîntreprinderi Download Gavia Player. Ulterior, ca urmare a demersurilor realizate de ADR Vest, au fost transferate integral fondurile de pe PI 2.1.B – Incubatoare de Afaceri pe PI 2.1.A – Microîntreprinderi, alocarea financiară actuală fiind de 24,62 milioane euro Naver download tvcast.

Trebuie menționat că ADR Vest realizează în continuare noi demersuri pentru suplimentarea alocării aferente PI 2.1.A – Microîntreprinderi, apelul 2, în vederea contractării tuturor proiectelor pe care le avem și care obțin în urma evaluării punctajul minim stabilit prin ghidul solicitantului Download v3 free vaccine.

Valoarea proiectelor contractate și a celor aflate în proces de evaluare și selecție (276 proiecte, 42,69 milioane lei) reprezintă 173,4% din alocarea financiară actuală Download the history of the land.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments