24/06/2021

Primul Concurs de înot- Cupa Târgoviștei- Complexul Turistic de Natație

img_7494
Complexul Turistic de Natație din Târgoviște vă organiza sâmbăta, 3 decembrie, primul Concurs de înot sub denumirea ”Cupa Târgoviștei”, unde sunt așteptați peste 150 de participanți. Așa cum a promis încă din timpul lucrărilor de construcție ale Complexului Turistic de Natație, primarul orașului, Cristian Stan s-a ținut de cuvânt și a demarat mai multe acțiuni care vor situa complexul pe harta natației din România.

Recunoscut deja de către cei care au vizitat Complexul Turistic de Natație ca fiind cel mai modern din țară, acesta are toate șansele să devină un centru sportiv de interes la nivel național și internațional, în condițiile în care municipalitatea târgovișteană va depune toate eforturile necesare pentru realizarea acestui lucru.

primarie-29-noiembrie

”Competiția este destinată copiilor cu vârste între 5-11 ani. Concursul va avea 10 probe- 8 pentru începători și două pentru avansați-, se va înota pe o distanță de 50 de metri. Invităm toți doritorii de înot care vor să participe la acest eveniment, atât în calitate de concurenți, cât și în calitate de spectatori, să vină la Complexul Turistic de Natație. Am colaborat cu reprezentanți din Federația Română de Natație, deja Complexul este în evaluare pentru a găzdui anul viitor câteva probe din calendarul Campionatului Național de Natație, și de asemenea meciuri de polo. Toți cei care au venit aici au recunoscut că Bazinul Olimpic de la Târgoviște este cel mai modern bazin din România. Am încredere că Târgoviște va deveni un reper pe harta natației din România. ” (Daniel Cristian Stan)

Distribuie acest articol Oficial Media
Share