09/05/2021

Pro România caută normalitatea. Zile de campanie în VALEA JIULUI

Pro România a început în forță campania, după vizita la Lupeni a fostului premier Victor Ponta. Acesta a reiterate in intervența sa, că a făcut tot ceea ce a fost posibil să salveze Valea Jiului de la colapsul economic. La Lupeni, Victor Ponta s-a întâlnit cu minerii, simpatizații partidului Pro România.

Coordonatorii filialei județene Hunedoara Pro Romania sunt trei: Marius Nicolae Sanfirișca, Dorin Gligor și Răzvan Mareș. Organizației din Petroșani este condusă de Mariana Ghioc și Ion Toma. Pro România – Lupeni îl are președinte de organizație pe Nicolae Ivănuș, Pro România – Aninoasa pe Vasile Dina David, Pro România – Vulcan pe Marin Coltescu, iar la Pro România – Petrila președinte de organizație este Vasile Costache.

”Scorul pe care-l preconizează Pro România în județul Hunedoara e un scor cu două cifre. Nu aș vrea să prevestesc care ar fi el, dar dorim să ajungem al treilea partid în județul Hunedoara chiar de la primele alegeri”, a spus recent , Adrian Zvâncă. PRO România este un proiect politic nou care îi implică și îi reprezintă pe toți cei care cred în România – în potențialul său uman și natural.

PRO România își propune să fie un laborator politic în care oameni competenți construiesc și aplică proiecte concrete pentru DEZVOLTAREA țării. PRO România va susține master planuri generale în fiecare domeniu de activitate. PRO România vine cu un model nou pe scena politică prin promovarea unei gândiri de incluziune socială, factură liberală în economie și progresistă în ceea ce privește drepturile și libertățile fundamentale.
PRO România vine în fața românilor cu cea mai bună echipă de candidați la alegerile europarlamentare din luna 26 mai.

PRO România propune o listă care îmbină experiența și performanțele comisarului european Corina Crețu și a trei foști premieri – Victor Ponta, Mihai Tudose și Iurie Leancă, cu ambiția și entuziasmul unor tineri precum Geanina Pușcașu, Gabriela Podașcă, Ioana Petrescu, Ionela Danciu, Cristian Cosmin sau Mihai Sturzu. PRO România se diferențiază de celelalte partide prin responsabilitate și competență profesională și politică: toți candidații propuși au performanțe recunoscute în domeniile lor de activitate, cunosc cel puțin o limbă străină, sunt familiarizați cu instituțiile europene și au conexiuni importante pe plan european. Obiectivul PRO România este de a trimite în Parlamentul European oameni cu convingeri pro-europene puternice, care să fie o contrapondere la discursul naționalist și eurosceptic promovat tot mai intens în ultima perioadă pe scena politică din țara noastră.

Comisarul european Corina Crețu este persoana cu cea mai înaltă funcție la nivel european care va candida în aceste alegeri. Datorită Corinei Crețu, România a încasat câteva miliarde de euro în ultimii 5 ani pentru dezvoltarea infrastructurii. Tot Corina Crețu este cea care a înaintat o propunere de buget cu 6 miliarde de euro mai mare pentru România pentru perioada 2021-2027.

În același timp, principala noastră carte de vizită a partidului este performanța guvernării Ponta, care a reparat dezastrul guvernărilor anterioare, a adus creștere economică și dreptate socială. Realizările din perioada 2012-2015 trebuie reluate de o echipă capabilă să promoveze proiecte coerente care să ducă la servicii sociale de calitate, modernizarea infrastructurii, oportunități pentru tineri, respect pentru seniori și siguranță pentru toți cetățenii. PRO România are încredere că românii vor alege pe 26 mai competența și profesionalismul din dorința de a duce țara noastră pe locul pe care îl merită în Uniunea Europeană.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share