19/06/2021

PRO ROMÂNIA singurul partid care apară interesele românilor

Guvernul lui Ludovic Orban mai are nevoie de 12 voturi pentru investirea din Parlament. Până în prezent, președintele Partidului Național Liberal se bazează pe un număr de 221 de voturi pentru investirea Guvernului.
Pentru a fi validat Executivul, sunt necesare 233 de voturi. Ultima rundă de negocieri s-a încheiat prost pentru Ludovic Orban. Pro România, partidul condus de Victor Ponta, nu a votat în Parlament pentru Guvernul PNL.

„Sincer să vă spun, nici nu aveam foarte mari așteptări. Pe de altă parte, îmi e greu să înțeleg această atitudine. Votezi o moțiune să dai jos guvernul, dar nu participi să învestești un guvern care să îl înlocuiască. Din punctul meu de vedere lucrurile sunt foarte simple. Cine nu votează Guvernul PNL este de fapt cu PSD și cu Dăncilă și se face coresponsabil la păstrarea ilegitimă la putere a acestei rămășițe de guven care face numai prostii, pe de altă parte cine nu votează devine responsabil pentru inexistența unui guvern care să ia măsuri extrem de importante pentru România”, a declarat Ludovic Orban. Liderul Pro România, Victor Ponta și-a motivat într-un mod inedit  decizia de a nu vota un Guvern PNL,  spunînd că PRO ROMÂNIA  este singurul partid  care apără interesele românilor.

„Nu vom vota Guvernul PNL! Nu cred că era o surpriză pentru PNL. Suntem un partid nou, în creștere, singurul partid care mai apără interesele oamenilor. Din acest motiv, vom susține un Guvern doar atunci când vom fi convinși că proiectele de competență, de profesionalism, de interes pentru electoratul nostru de centru stânga sunt garantate și reprezentate”, a spus Victor Ponta.

Deputatul  hunedorean Sorin  Marica  consideră la rîndul său, că rolul unui parlamentar este de  a-și susține alegătorii, de a le reprezenta interesele. Și unde se pot prezenta aceste probleme? Făcând interpelări la ministere la primul ministru, etc.  La cabinetul parlamentar de la Hațeg și de la Petroșani, cetățenii vin cu probleme diverse, începând de la nemulțumiri vizavi de recalcularea pensiilor, la ineficiența administrațiilor locale.  ” România are  nevoie de un guvern stabil, de un program care să ducă la dezvoltarea țării. Alegătorii noștri vin cu diferite probleme care trebuie prezentate ministrilor și chiar premierului. Trebuie să sprijinim și administrațiile locale. Avem nevoie de un guvern care să aibă un proiecte și pograme care să reprezinte interesele oamenilor, care să aibă o viziune de dezvoltare a țării pe termen  mediu și lung, să atragă  banii europeni necesari marilor investiții care se pot face în diferite domenii de activitate., care pot crea locuri de muncă și stabilitate  economică” a declarat deputarul Sorin Marica.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share