09/12/2021

Prognoza meteo 23 octombrie. Cum va fi vremea astăzi

vremea_la_muntePotrivit datelor din prognoza meteo 23 octombrie, temperaturile se vor situa sub cele înregistrate joi, iar cel mai tare se răcește în sud. Valorile termice se vor situa în jurul celor climatologic specifice perioadei în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, dar se vor menține, în general mai mici decât cele obișnuite în restul teritoriului. În weekend vreme rece și ploi, scrie click.ro

Potrivit datelor din prognoza meteo 23 octombrie, la munte, tendința va fi de răcire. Va ploua local în majoritatea masivelor, în unele zone se va semnala lapoviță, mai putin în cele estice iar vântul va ajunge la viteze mari în Munții Banatului.

  • Prognoza meteo 23 octombrie anunță că la  munte, la altitudini mari, vor mai fi precipitații mixte, vântul va fi intens pe litoral, iar la amiază vom avea între 10 și 17 grade Celsius.
  • În Dobrogea și Bărăgan, vor fi nori și mai ales din a doua parte a zilei și noaptea vor fi ploi. Vântul se va înteți la malul mării, iar temperaturile vor ajunge la 13-15 grade Celsius.
  • În Moldova și în nordul Munteniei, vor fi  înnorări dar și câteva momente cu soare, iar către seară e posibil să vină câteva ploi slabe. Vântul nu va trece de moderat, iar după prânz se vor înregistra  12-15 grade, potrivit datelor din prognoza meteo 23 octombrie.
  • În ținuturile centrale, va predomina vremea  frumoasă. La munte, vor fi ploi slabe, iar pe creste pot să cadă și precipitații mixte.
  • Cel mai rece va fi în depresiuni, unde se vor înregistra cel mult 12 grade. În sud-vestul țării, soarele va fi scump la vedere, va ploua izolat, iar valorile termice vor fi în scădere ușoară, potrivit datelor din prognoza meteo 23 octombrie.
  •  Și în sudul țării găsim aceeași situație: nori, ploi  sporadice și temperaturi în ușoară scădere față de ziua  trecută.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share