22/06/2021

Prognoza METEO, 4-6 noiembrie. Cum va fi vremea în weekend

vremea-4-noiembrie

VREMEA VINERI 4 noiembrie 2016

Vineri, în cea mai mare parte a ţării vremea se răceşte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 grade la Miercurea Ciuc si 12 grade la Drobeta Turnu Severin şi Giurgiu. În zona montană si în sud-est, însă doar cu totul izolat vor fi posibile precipitatii slabe, mai ales sub formă de ninsoare la munte si sub formă de ploaie în rest. Dimineaţa, local în regiunile vestice, centrale si nordice se va produce brumă si pe suprafete mici va fi ceată.

În Bucureşti, cerul va fi temporar noros. Dimineaţa, 2-4 grade, ceva mai putin in zona preoraseneasca si la amiaza, 10-12 grade.

VREMEA Sambata – vremea se incalzeste din nou si o sa avem soare. Prin tinuturile vestice vorbim deja de vreme calda. Norii apar trecator prin sud si est, dar abia in noaptea urmatoare patrund ceva ploi dinspre vest.

VREMEA Duminica – in tara continua sa patrunda aerul cald. Temperaturi ridicate vor fi mai ales in sud si vest. Vreme insorita vom avea in jumatatea sud-estica, iar ploile, locale, vin prin celelalte zone.

Vantul va sufla tare la munte, dar se va intensifica si in Campia de Vest. Maximele vor urca spre 20 de grade, dar neobisnuit de mari vor fi si minimele termice: de la 5 la 15 grade.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share