04/12/2020

Prognoza meteo 7 Octombrie 2019 – Vreme foarte rece

Prognoza meteo Romania 7 Octombrie 2019

Vremea va fi deosebit de rece în cea mai mare parte a țării, dar îndeosebi în nord-est. Cerul va fi mai mult noros în nordul, centrul și estul țării, unde va ploua pe arii extinse, iar în restul teritoriului înnorările vor fi temporare și ploile se vor semnala pe spații mici.

Bucuresti Luni

Vremea va fi deosebit de rece. Cerul va avea înnorări și trecător vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimă va fi de 5…6 grade

La munte, mai ales în Carpații Orientali și Meridionali, precipitațiile vor fi predominant sub formă de ninsoare, în zona montană înaltă se va depune strat nou de zăpadă, iar temporar vântul va avea unele intensificări, spulberând zăpada.

În zonele subcarpatice, îndeosebi din Moldova și Transilvania, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 grade în nordul Moldovei și estul Transilvaniei și 17 grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 grade în Maramureș și în depresiunile Carpaților Orientali, unde vor fi condiții de brumă și 8 grade pe litoral și în vestul Olteniei.

 

stirimeteo.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share