13/08/2020

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în primul weekend din septembrie

IMG_7538

PROGNOZA METEO. În primul weekend din luna septembrie vremea va fi în general frumoasă, caldă şi cu ploi de scurtă durată şi pe arii restrânse, îndeosebi în partea a doua a zilei.
PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi în general frumoasă şi se va încăzi uşor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, îndeosebi dupã-amiaza şi la începutul nopţii la munte şi în dealurile subcarpatice, unde doar pe arii restrânse vor fi ploi de scurtã duratã, posibil însoţite de fulgere si tunete. În zonele joase, dimineaţa şi noaptea, vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla cel mult moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade în depresiuni şi 31 de grade în Oltenia.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi predominant frumoasă şi se va încălzi uşor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 28…29 de grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea va fi în general frumoasă şi caldă pentru începutul lunii septembrie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza şi seara în zona de munte, dar şi în regiunile sudice, unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtã duratã, descãrcãri electrice şi unele intensificãri ale vântului. În zonele joase, dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 25..26 gr pe litoral si in depresiunile din estul Transilvaniei şi 31 de gr in sudul Olteniei si al Munteniei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va menţine în general frumoasã şi va fi caldã pentru începutul lunii septembrie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri dupã-amiaza şi seara, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 30 de grade

PROGNOZA METEO DUMINICA. Temperaturile mai cresc putin, astfel incat vremea va deveni deosebit de caldã pentru prima decadã a lunii septembrie în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri şi pe arii restrânse ploi de scurtã duratã, descãrcãri electrice şi unele intensificãri ale vântului, dupã-amiaza la munte, iar noaptea, posibil, în nord-vestul şi nordul ţãrii. În zonele joase dimineaţa se menţin condiţiile de ceaţã.Temperaturile maxime se vor încadra între 25 gr in estul Transilvaniei şi 33 de gr în Oltenia.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va menţine în general frumoasã şi va fi caldã pentru începutul lunii septembrie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri dupã-amiaza şi seara, dar cu sanse reduse de ploaie. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 30 de grade.

Saptamana viitoare debuteaza cu vreme deosebit de caldã pentru aceastã datã în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu ceva înnorãri mai accentuate, averse şi descãrcãri electrice, dupã-amiaza, izolat la munte, iar searã şi noaptea local în regiunile vestice. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 şi 34 de grade. De marti pana vineri temperaturile scad treptat, dar in primele doua zile inca sunt peste mediile climatologice in cea mai mare parte a tarii. Sanse mai mari de precipitatii vor fi in jumatatea de sud-vest a tarii, potrivit romaniatv.net.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share