21/04/2021

Prognoza meteo. Cum va fi vremea în weekend

vremea munteAdministrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru acest sfârșit de săptămână. Potrivit acesteia vremea se va mai încălzi, dar va fi în continuare instabilă, scrie libertatea.ro.

PROGNOZA METEO pentru VINERI

ÎN ŢARĂ
Vremea se va menține în general instabilă. Mai ales în cursul zilei vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și condiţii de grindină, local în zonele montane și submontane, dar şi în nordul ţării, iar pe arii mai restrânse în celelalte regiuni. Izolat cantitățile de apă vor depăşi 20…25 l/mp, îndeosebi în Maramureş, Moldova şi la munte. Vântul va sufla moderat, local cu intensificări la munte, iar cu precădere după-amiaza și în restul zonelor. Temperaturile maxime, în scădere în regiunile nordice, se vor încadra între 16 grade în estul Transilvaniei şi 26 de grade în Muntenia, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 15 grade.

LA BUCUREŞTI

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi trecător averse în primele ore ale intervalului, dar posibil și în a doua parte a zilei. Vântul va sufla în general moderat, dar noaptea va slăbi în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 11…13 grade.

LA MUNTE: Vremea se va menține în general instabilă. Mai ales în cursul zilei vor fi înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, pe arii extinse în masivele nordice și estice și local în rest. Izolat, îndeosebi în Carpații Orientali cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp. Vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla moderat, cu intensificări locale. Temperatura aerului nu va avea modificări semnificative față de ziua precedentă.

PROGNOZA METEO pentru SÂMBĂTĂ

LA MUNTE: Vremea va rămâne în general instabilă. Înnorările vor fi temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Local, cantităţile de apă vor fi mai însemnate. Vor fi condiţii de grindină. Temperatura aerului va marca o scădere, la valorile diurne, în masivele vestice.

LA BUCUREŞTI
Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 10…12 grade.

PROGNOZA METEO pentru DUMINICĂ

LA MUNTE: Vremea va continua să fie în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate şi pe arii relativ extinse, mai ales în cursul zilei și la începutul nopții, averse, însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat se vor cumula cantități de apă mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Temperatura aerului nu va avea modificări semnificative față de intervalul anterior.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share