02/12/2020

Prognoza METEO pentru 15, 16 şi 17 martie

Miercuri -2/15

Seara și noaptea va ploua în jumătatea nordică a țării și pe arii restrânse în restul teritoriilor. Precipitațiile vor fi sub formă de lapoviţă şi ninsoare la munte, unde vântul va sufla cu putere. Dimineața, în zonele joase, vor fi condiții de ceață.

Joi -3/16

Cerul va fi înnorat temporar în majoritatea regiunilor, dar va fi variabil în vestul ţării. Va ploua slab în regiunile nordice, estice şi centrale, pe arii extinse. Precipitaţiile vor fi mixte la munte, iar vântul va sufla cu putere în aproape toată ţara.

Vineri -3/15

Valorile termice se vor menţine la nivelul normal pentru acestă perioadă, dar ploile scad în intensitate. Cerul va fi înnorat în est, dar aversele vor fi izolate şi de scurtă durată. Vântul va avea intensificări în sud-estul ţării.

Vremea miercuri pe larg

Cer predominant înnorat

Va ploua izolat în Muntenia, în special în partea centrală şi în Dobrogea. Spre seară, precipitaţiile vor traversa toată ţara, de la nord la sud, aversele fiind în general slabe şi trecătoare. În Transilvania şi Moldova va fi lapoviţă şi va ploua, iar în zona montană vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în regiunile estice şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 şi 15 grade, iar temperaturile minime, între -2 şi 5 grade Celsius.

Temperaturi în principalele oraşe:

Bucureşti 13 ploaie

Craiova 12 soare cu nori

Timişoara 12 soare cu nori

Sibiu 11 înnorat

Suceava 9 înnorat

Galaţi 11 ploaie

Constanţa 10 ploaie

Cluj-Napoca  10 înnorat

Bacău 11 soare cu nori

Baia Mare 9 ploaie

Iaşi 10 înnorat

Oradea 11 soare cu nori

Reşiţa 14 înnorat

Piteşti 12 soare cu nori

Braşov 8 înnorat

Ora la care răsare şi apune soarele

Soarele răsare: 06:31

Soarele apune: 18:17

Presiunea atmosferică:  767 mmHg

Viteza vântului: 6 km/h (V)

sursa

Distribuie acest articol Oficial Media
Share