21/01/2021

Prognoza METEO pentru 20, 21 și 22 februarie

Luni -7/10

Valorile termice se mențin plăcute și cerul va fi temporar înnorat. Pe timpul zilei, vor fi precipitații mixte în regiunile sudice, iar pe timpul nopții, în regiunile nordice și nord-vestice, unde vor fi condiții și de producere a poleiului.

Marţi -7/11

Vremea se menține plăcută, cu maxime ce ajung la 11 grade Celsius. Cerul va fi predominant înnorat în aproape toată țara, dar sunt șanse ca soarele să iasă la amiază pe litoral și în sud-vest. Vântul nu va prezenta intensificări.

Miercuri -6/12

Norii încep să se mai risipească, cerul fiind variabil. Soare își va face apariția în sudul și în vestul țării, în special. Vântul nu va avea intensificări, doar la munte, unde e posibil să şi ningă. Dimineaţa e posibil să apară ceața.

Vremea luni pe larg

Precipitații slabe și temporare

Vremea va fi  puțin închisă, dar temperaturile se mențin ridicate. Cerul va fi înnorat temporar, iar precipitațiile vor fi prezente în sud, pe timpul zilei, și în nord și nord-vest, noaptea. La munte va ninge, în special în Carpații Orientali și în Apuseni. Vântul va sufla slab și moderat, dar va avea intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi 10 grade, iar temperaturile minime, între -7 şi 0 grade Celsius.

Temperaturi în principalele oraşe:

Bucureşti 6 soare cu nori

Craiova 6 soare cu nori

Timişoara 7 soare cu nori

Sibiu 6 soare

Suceava 5 înnorat

Galaţi 7 soare

Constanţa 5 soare cu nori

Cluj-Napoca  6 soare cu nori

Bacău 6 soare

Baia Mare 4 înnorat

Iaşi 5 soare cu nori

Oradea 7 înnorat

Reşiţa 8 soare cu nori

Piteşti 8 soare

Braşov 4 soare cu nori

Ora la care răsare şi apune soarele

Soarele răsare: 07:11

Soarele apune: 17:47

Presiunea atmosferică:  770 mmHg

Viteza vântului: 15 km/h (V-SV)

sursa

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share