23/09/2021

Prognoza METEO pentru 24, 25 şi 26 octombrie. Cum va fi vremea la început de săptămână

vreme-mohorataVremea se va menține închisă, iar cerul va fi predominant înnorat. Pe arii restrânse va burnița sau va ploua slab. Sunt condiții ca norii să se risipească izolat, în vestul țării. Temperaturile din timpul zilei vor  fi mai ridicate față de zilele precedente, în centru, vest și nord-vest,  dar în Moldova frigul se va menține. Temperaturile maxime se situează între 7 şi 20 de grade în Banat, iar cele minime între 4 şi 12 grade Celsius. Dimineaţa şi noaptea va apărea ceața.

Luni 4/20

Vremea se va menține închisă, iar cerul va fi predominant înnorat. Pe arii restrânse va burnița sau va ploua slab. Sunt condiții ca norii să se risipească izolat, în vestul țării. Temperaturile sunt plăcute, dar în Moldova frigul se va menține.

Marți 4/20

Valorile termice vor fi mai scăzute decât normele acestei perioade, în special în regiunile extracarpatice, unde, vor fi condiții de ploi slabe și burniță. Spre seară va ploua local în nord-vest. Vântul va avea intensificări la munte și în sud-vest.

Miercuri 2/15

Temperaturile scad puțin în termometre, în special în zonele extracarpatice și în vest. Vor fi înnorări persistente și va ploua în majoritatea regiunilor țării. La munte, precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare, unde vântul va sufla cu putere.

Temperaturi în principalele oraşe:

Bucureşti 15

Craiova 15

Timişoara 20

Sibiu 18

Suceava 7

Galaţi 14

Constanţa 14

Cluj-Napoca  16

Bacău 10

Baia Mare 17

Iaşi 9

Oradea 18

Reşiţa 14

Piteşti 12

Braşov 15

Ora la care răsare şi apune soarele

Soarele răsare: 07:46

Soarele apune: 18:13

Presiunea atmosferică: 773 mmHg

Viteza vântului: 8 km/h (N-E)

jurnalul.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share