03/04/2020

Prognoza meteo pentru 27 august 2019 – Vijelie și grindină în anumite zone

Prognoza meteo în țară, pe 27 august 2019 Vremea continuă să fie caniculară în partea de vest şi sud a ţării, unde disconfortul termic va fi accentuat psp iso. În Oltenia şi Muntenia maximele pot ajunge la 35-36 de grade Celsius.

În a doua parte a zilei, în vest, la deal şi la munte se vor înregistra furtuni puternice, vijelii şi căderi de grindină 노바3 다운로드. La noapte, cerul va fi variabil, noros în centru, şi mai mult senin în restul ţării. În sud noaptea va fi foarte călduroasă cu minime de până la 22 de grade Celsius desktop clock.

În restul țării se vor înregistra între 9 şi 20 de grade Celsius, cu cele mai scăzute valori în depresiunile din estul Transilvaniei.

Prognoza meteo în București, pe 27 august 2019

Vremea va fi caniculară în Bucureşti, până joi 찬송 성경. La orele amiezii maximele termice vor urca până la 36 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Nopţile vor fi şi ele călduroase, cu minime cuprinse între 17 şi 20 de grade Celsius Download the Windows 7 English language pack.

Prognoza meteo la mare, pe 27 august 2019

Pe litoral, cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat .net framework 2.0. Temperatura aerului va ajunge la 29-30 de grade Celsius, iar apa mării va avea în jur de 24 de grade Celsius. Noaptea care urmează va fi foarte caldă, cu cer senin şi minime cuprinse între 20 şi 22 de grade Celsius, potrivit Mediafax 미지원 컨텐츠로.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments