27/11/2021

Prognoza METEO pentru 3, 4 și 5 noiembrie

Vremea se va încãlzi ușor, astfel încât în majoritatea regiunilor valorile termice vor fi apropiate de cele, climatologic, specifice perioadei. În sudul și sud-estul țãrii cerul va fi variabil și pe arii restrânse, va fi ceațã. În restul teritoriului vor fi înnorãri și, îndeosebi în cursul zilei, va ploua slab local în Moldova, Maramureș și izolat în Crișana, Banat și Transilvania, în timp ce pe crestele din nordul Carpaților Orientali precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab, cu intensificãri la munte. 

Astăzi -3/15

Cerul va fi variabil, cu înnorãri în prima parte a zilei în sudul teritoriului, dar condițiile de ploaie  vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în Delta Dunãrii și în Câmpia de Vest. Dimineața pe arii restrânse va fi ceațã.

Sâmbătă-3/15

Vremea se va mai încalzi, însă, majoritatea valorilor termice se vor situa sub cele climatologice, specifice perioadei. Cerul va fi temporar noros si, mai ales in orele diminetii, cu precadere in zonele joase de relief, pe arii restranse, va fi ceata.

Duminică -3/14

În sudul și centrul țãrii vremea se va menține rece.Cerul va avea înnorãri temporare și izolat, în extremitatea vesticã, vor fi condiții de ploaie slabã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane, dar și sud-estul țãrii.

Temperaturi în principalele oraşe:                                               

Bucureşti 15 nori

Craiova 15 nori

Timişoara 13 precipitații

Sibiu 12 precipitații

Suceava 10 precipitații

Galaţi 12 nori

Constanţa 14 nori

Cluj-Napoca 10 precipitații

Bacău 11 precipitații

Baia Mare 10 cer variabil

Iaşi 13 precipitații mixte

Oradea 12 precipitații

Reşiţa  10 nori

Piteşti 14 nori

Braşov 9 precipitații mixte

Ora la care răsare şi apune soarele

Soarele răsare: 06:58 Soarele apune: 17:59

Presiunea atmosferică: 767 mmHg

Viteza vântului:   10 km/h (N-V)

sursa: jurnalul.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share