09/12/2021

Prognoza METEO pentru 30, 31 ianuarie și 1 februarie

Luni -14/5

Vremea va fi în general rece și închisă în regiunile sudice și estice, iar izolat vor fi fulguieli și condiții de burniță. Cerul va fi variabil și senin, iar vântul va sufla slab și moderat. În zonele joase de relief se va semnala ceață asociată cu chiciură, dimineața și noaptea.

Marți -13/5

Vremea se va menține în continuare închisă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi predominant înnorat, iar vântul va sufla slab. Cel mai frig va fi în depresiunile intramontane și la Miercurea Ciuc, unde se vor înregistra -14 de grade.

Miercuri -11/4

Valorile termice vor crește ușor, dar nu se vor înregistra creșteri semnificative. Cerul va fi variabil și senin și este posibil să iasă soarele la amiază. Vântul nu va avea intensificări, iar dimineaţa și noaptea vor fi condiții de ceaţă şi chiciură în zonele joase.

Vremea azi pe larg

Vreme închisă și rece

Temperaturile vor fi scăzute, iar vremea va fi rece și închisă, în special în sud și în est. Cerul va fi variabil spre senin, dar izolat, vor fi condiții de burniță și fulguieli trecătoare.Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 şi -3 grade, iar cele minime între -14 şi -4 grade Celsius. În zonele joase de relief se va semnala ceața asociată cu depunere de chiciură, dimineața și noaptea în special.

Temperaturi în principalele oraşe (plus ilustratie):

Bucureşti -1 înnorat
Craiova -2 înnorat

Timişoara 1 soare cu nori

Sibiu -2 soare cu nori

Suceava -3 soare cu nori

Galaţi -2 înnorat

Constanţa 1 soare cu nori

Cluj-Napoca  0 soare

Bacău Craiova -2 înnorat

Baia Mare 3 soare cu nori

Iaşi -3 soare cu nori

Oradea 0 înnorat

Reşiţa 2 soare cu nori

Piteşti -2 înnorat

Braşov -4 soare

Ora la care răsare şi apune soarele

Soarele răsare: 07:40

Soarele apune: 17:17

Presiunea atmosferică: 785 mmHg

Viteza vântului: 8 km/h (NE)

jurnalul.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share