16/06/2021

Prognoza METEO pentru 6, 7 și 8 martie

Luni -1/18

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă, cu maxime ce pot ajunge până la 17 grade. Cerul se va înnora treptat și va cuprinde toate regiunile. Precipitațiile vor fi slabe, iar la munte vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare.

Marți 0/15

Vremea se menține închisă, dar cu temperaturi plăcute. Cerul va fi predominant înnorat, dar, pe alocuri, este posibil să iasă soarele spre după-amiază, în special în regiunile sudice, pe litoral și în Deltă. Vântul nu va avea intensificări.

Miercuri 0/17

Valorile termice ajung la aceleași temperaturi ridicate, dar cerul se va menține înnorat în aproape toată țara. Norii se vor risipi temporar în nordul țării, unde va ieși soarele. Vântul va sufla slab și moderat. Dimineața este posibil să se formeze ceața.

Vremea azi pe larg

Ploi în toată țara

Temperaturile vor fi ridicate, dar va ploua slab în majoritatea regiunilor țării. Cerul va fi înnorat și precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare la munte. Vântul va sufla slab și moderat, în general, dar poate avea intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 şi 18 grade, iar cele minime între -1 şi 8 grade Celsius. Cu totul izolat, se vor forma condiții de ceață și nebulozitate joasă.

Temperaturi în principalele oraşe:

Bucureşti 16 înnorat

Craiova 18 înnorat

Timişoara 17 ploaie

Sibiu 18 înnorat

Suceava 17 ploaie

Galaţi  16 înnorat

Constanţa 14 înnorat

Cluj-Napoca  16 ploaie

Bacău 18 înnorat

Baia Mare15 ploaie

Iaşi 17 înnorat

Oradea 15 ploaie

Reşiţa 18 ploaie

Piteşti 17 înnorat

Braşov 17 înnorat

Ora la care răsare şi apune soarele

Soarele răsare: 06:48

Soarele apune: 18:05

Presiunea atmosferică: 759 mmHg

Viteza vântului: 10 km/h (S-SV)

jurnalul.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share