23/09/2021

Prognoza METEO pentru 7, 8 şi 9 decembrie

zapada1

Miercuri -15/7

Temperaturile vor fi mult mai scăzute decât ziua precedentă, în toată ţara. Va ninge slab, pe arii restrânse, în Moldova, Carpaţii Orientali şi Meridionali. Minimele pot ajunge până la -15 grade în depresiunile din partea estică a Transilvaniei. În zonele joase, va apărea ceaţa şi se va depune chiciura.

Joi -10/8

Valorile termice se vor menţine scăzute în toată ţara, dimineaţa şi seara înregistrându-se cele mai scăzute valori. Cerul va fi predominant variabil, dar se va înnora treptat în regiunile din nord şi nord-est, unde va ploua slab.

Vineri -9/10

Vremea se încălzeşte uşor, ziua, în sudul şi în estul ţării, înregistrându-se cele mai ridicate temperaturi. Cerul va fi predominant variabil şi senin, cu excepţia nordului, unde vor fi înnorări temporare. Dimineaţa se va forma ceaţa în zonele joase de relief.

Vremea azi pe larg

Temperaturile se menţin scăzute

Temperaturile vor fi mult mai scăzute decât ziua precedentă, în toată ţara. Va ninge slab, pe arii restrânse, în Moldova, Carpaţii Orientali, Meridionali şi izolat în Deltă şi în dealurile din sud. Minimele pot ajunge până la -15 grade în depresiunile din partea estică a Transilvaniei. Vântul va sufla cu intensitate pe crestele montane, unde va viscoli zăpada, dar şi în est şi în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 şi 7 grade, iar temperaturile minime, între -15 şi -3 grade Celsius. În zonele joase, vor fi condiţii de ceaţă şi se va depune chiciura.

Temperaturi în principalele oraşe (plus ilustratie):

Bucureşti 5 soare cu nori

Craiova 4 soare cu nori

Timişoara 3 soare

Sibiu 1 soare cu nori

Suceava -3 ninsoare

Galaţi -1 soare cu nori

Constanţa 1 soare cu nori

Cluj-Napoca  0 soare cu nori

Bacău -1 ninsoare

Baia Mare 1 soare cu nori

Iaşi -2 soare cu nori

Oradea 2 soare

Reşiţa 7 soare cu nori

Piteşti 3 soare cu nori

Braşov 0 soare cu nori

Ora la care răsare şi apune soarele

Soarele răsare: 07:42

Soarele apune: 16:32

Presiunea atmosferică:  780 mmHg

Viteza vântului: 6 km/h (NE-E)

Jurnalul.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share