04/12/2021

Prognoza METEO pentru sfarsitul lunii februarie

VREMEA Luni, valorile termice vor crește, iar vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și ceață, dimineața, izolat, iar noaptea local. În a doua parte a intervalului, pe arii restrânse, în regiunile nord-vestice, va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 8  grade in nordul litoralului si 18 grade in sudul Banatului si in vestul Olteniei, iar cele minime între -5 grade în estul Transilvaniei și 9 grade în sudul Banatului.

VREMEA În Bucureşti, luni, vremea va fi mai caldă decât în mod normal la sfârșit de februarie. Cerul va fi variabil, cu înnorări și ceață dimineața, dar mai ales noaptea. Vântul va sufla cel mult moderat.  Temperatura maximă va fi de 12…14 grade, iar cea minimă de 1…3 grade.

VREMEA Marţi, vremea va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit la sfârșitul lunii februarie. În sudul, estul și centrul țării cerul va fi variabil, local, cu înnorări și ceață mai ales dimineața și noaptea. În restul teritoriului la începutul intervalului izolat va fi ceață, iar spre sfârșitul acestuia vor fi condiții de ploaie slabă. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 10 grade pe litoral si 19 grade in Banat, iar cele minime între -1 și 9 grade. Vântul va sufla scu intensificări la munte și local în vestul și nord-estul țării.

VREMEA În Bucureşti, marţi, vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată, cu o temperatură maximă de 16…17 grade și o minimă de 3…5 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări și ceață în prima parte a zilei și noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat.

VREMEA Miercuri, aria de nebulozitate și ploi, care vor fi și sub formă de aversă, se va extinde treptat dinspre vest și va cuprinde majoritatea regiunilor. În zona montană precipitațiile vor fi mixte, pe parcursul zilei și predominant ninsori noaptea. Izolat se vor acumula cantități de apă mai însemnate. Vântul va avea intensificări la munte, dar local și în restul teritoriului. Temperaturile maxime, în scădere față de ziua precedentă în vest, nord-vest și centru, se vor încadra între 7 grade in dealurile de vest si 19 grade in sud-estul Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 și 6 grade, mai coborâte în depresiuni.

VREMEA În Bucureşti, miercuri, vremea va fi în continuare mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată. Temperatura maximă va fi de 16…18 grade, iar cea minimă de 4…5 grade. Cerul va fi variabil în prima parte a zilei, apoi se va înnora treptat, iar seara și noaptea va ploua. Vântul va sufla slab și moderat.

sursa

Distribuie acest articol Oficial Media
Share