Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Programul de Paşte Ploieşti Shopping City

ploiesti-shopping-city-mall Ploiești, 09 aprilie 2015: Pentru cei ce sunt în febra cumpărăturilor pascale, Ploieşti Shopping City, cel mai important centru comercial din Prahova, va avea un program special în perioada celei mai importante sărbători a primăverii. 

Până pe 10 aprilie, centru comercial va avea program prelungit, până la ora 23:00. Sâmbătă, 11 aprilie, Ploieşti Shopping City va fi deschis între orele 09:00 şi 19:00, 09:00 fiind ora de începere pe Galeria Carrefour, iar 10:00 ora de începere a mall-ului. În prima zi de Paşte, acesta va fi închis, iar luni, 13 aprilie, mall-ul va reveni la programul normal de funcţionare.

În tot acest timp, cei mici sunt așteptați la Fabrica de Ciocolată, unde vor decora brioșe și prăjiturele, vor colora felicitări specifice sărbătorii de Paște și vor construi castele din jucării Lego. Totodată, Iepurașul de Paște va fi prezent și va face poze cu toți cei care vor participa la atelierele creative. La finalul activităților, câte o diplomă de participare va fi oferită fiecărui mic asistent, care a ajutat la pregătirile de Paște din centrul comercial. Programul Fabricii de Ciocolată este de luni până vineri, între orele 14:00 şi 20:00, iar, în weekend, în intervalul orar 11:00 şi 21:00.

 Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55,000 m2 și aproximativ 2,000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește cel mai mare cinematograf din afara București-ului, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale si nationale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, CCC,  Otter, Koton LC Waikiki, Intersport, Noriel, B&B, Sephora, Yves Rocher, Poema și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property România împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

 

Pentru mai multe informații:

Sorana Ioniţă

Senior Public Advisor  – The Public Advisors

E-mail: sorana.ionita@publicadvisors.ro

Tel: 0753.047.591

Distribuie acest articol Oficial Media
Share