30/03/2020

Proiectul SIA VEST, o șansă de finanțare a afacerii !

În cadrul Proiectului SIA VEST- Suport pentru Inițiative Antreprenoriale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în calitate de partener coordonator și S.C 1945. GAPA S.R.L. partener anunță începerea înscrierilor pentru ultima serie a cursului de antreprenoriat, care se vor desfășura în prima decadă a lunii octombrie, la sediul CCIA Timiș din P-ța Victoriei nr.3, et.I 청담동 엘리스.

 

  • Cursurile de antreprenoriat sunt GRATUITE!
  • Absolvenții cursurilor au oportunitatea de a pregăti un PLAN DE AFACERI și de a participa la concursul de planuri de afaceri din cadrul proiectului 나 혼자만 레벨업 다운로드!
  • 44 planuri de afaceri vor fi selectate spre FINANȚARE !
  • Finanțarea este NERAMBURSABILĂ în proporție de 100% !!!
  • Suma disponibilă pentru finanțarea START UP-urilor este de 6.420.240,78 lei !! 로드맵 양식 다운로드!

Prin Proiectul SIA VEST, 360 de persoane din judeţele Timiş, Caraş-Severin, Arad şi Hunedoara pot obţine finanțări de până la 40.000 de euro pentru începerea unei afaceri nonagricole în mediul urban 김미경 다운로드.

  • Proiectul vizează stimularea ocupării și crearea a 88 de noi locuri de muncă în Regiunea Vest.
  • Proiectul este destinat persoanelor care desfășoară o activitate independentă, persoanelor inactive (elevi şi studenţi) şi şomerii de lungă durată care intenționează să înființeze o afacere non-agricolă în mediul urban Download The Marketplace. Aceștia trebuie să aibă reședința în județele menționate iar nivelul minim de studii solicitat este liceul cu examen de bacalaureat.
  • Înscrierea în grupul țintă presupune participarea gratuită la cursul pentru dezvoltarea competențelor antreprenoriale și elaborarea unui plan de afaceri 윈도우7 서비스팩 1.
  • Dintre acestea, 44 de planuri de afaceri vor fi selectate spre finanţare.
  • Participanții vor beneficia de stagii de pratică și sprijin în implementarea planului de afaceri 유니티4.

Până în prezent, în cadrul proiectului, s-au derulat 5 serii de cursuri de antreprenoriat, la care au participat 80 persoane din Județul Timiș Batman Superman.

De asemenea, în grupul țintă s-au înscris 150 persoane din județele Timiș, Caraș-Severin și Hunedoara.

Așteptăm pe cei ce doresc propria lor afacere să se înscrie la ULTIMA serie a cursului gratuit de antreprenoriat Cyber Cop, Police Department!

 Informații suplimentare și înscrieri la sediul CCIA Timiș din Timișoara, P-ța Victoriei nr.3, et.I, tel: 0732-185.285,  e-mail: office@cciat.ro, Daiana Mirela BUZATU – manager de proiect / CCIAT.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments