30/11/2021

PSD a făcut o plângere penală împotriva USR pentru că noi informăm cetățenii despre viza de flotant!

Primarii sunt disperați și fac plângeri penale împotriva USR pentru că vor să oprească cu orice preț campaniile de informare ale cetățenilor cu privire la viza de flotant ce le permite să voteze la alegerile locale și să se implice în viața comunității în care, practic, trăiesc, scriu reprezentanții USR Dâmbovița pe pagina de facebook.
Nu este nimic ilegal în îndemnul către cetățenii care trăiesc în UAT-urile din Dâmbovița de a-și face vize de flotant la adresa de reședință înainte de alegerile locale. Oamenii trebuie să știe că la aceste alegeri nu se poate vota pe liste suplimentare așa cum a fost la alte tipuri de alegeri.
În continuare Alianța USR PLUS îi îndeamnă pe oameni să își facă viza de flotant la adresa de reședință și să vină la vot pe 27 septembrie pentru a scăpa de mafia din administrația locală.
Mai multe detalii pot afla pe site-ul https://www.vizadeflotant.ro/.
Obținerea vizei de flotant înseamnă de fapt legalizarea situației locative în cazul în care o persoană locuiește temporar sau periodic la o altă adresă decât cea de domiciliu. Corespondența dintre domiciliul din buletin și cel real este chiar o obligație legală, a cărei nerespectare constituie contravenție.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share